5
-
#5 Ez a te véleményed..szerencsére nem a te " gagyi, erőltetett, fostalicska" véleményed a mérvadó..:):)
A sorozat remek, kiváló alakításokkal,izgalmas, látványos... a két főszereplő viszi a prímet...ide nekem a 4. évadot:) -
#4 "Ez a harmadik évad valójában persze a negyediket jelenti, de a Cinemax az első szezont különálló sorozatnak keresi, hiszen az még angol fennhatóság alatt készült."
És kb semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek ... minimális kapoccsal összekötik, aztán annyi, egyébként meg ég és föld. -
#3 Az első évad nagyon-nagyon jó volt ... a második viszont borzalmasan gagyi, erőltetett, fostalicska volt. Sztori kuka, karakterek kuka, megvalósítás kuka (legalábbis az első évadhoz képest biztosan). A minden részbe erőltetett dugások meg egyenesen borzalmasak voltak ... főleg egy ilyen primitív szereplővel.
A harmadiknak már a közelébe sem megyek. Tipikus példa arra, hogy lehet elbaszni egy nagyon jól induló sorozatot. -
Wittgen #2 Bár az angolok által készített első évad volt a csúcspont szerintem, de a folytatások sem rosszak. -
Wittgen #1 Én szeretem ezt a sorozatot, jóféle akciófilm, néha mozis "akciókat" is megszégyeníti szerintem. Meg a tipikus oldszkúl is befigyel, értsd: ketten a hadsereg ellen :D