Samsung Galaxy Note 10.1 – az egyediség ára

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a tiedtõl kaptam röhögõgörcsöt.
lordsithlord
Azért szerintem reálisabb lett volna, ha egy ilyen összehasonlításnak lett volna legalább mégegy résztvevõje. Így ennek megint Samsung vs. Apple íze van, mintha csak õk lennének ebben a kategóriában, ráadásul ismét jó táptalaj vitáknak...

Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.

Van ilyesmi, pl. fujitsu siemens st5112, vagy st6012 igaz azok nem a legújabbak, de nagyon jó gépek. 12,1" kijelzõn azért egész jól lehet dolgozni. Azokat tabletnek lehet nevezni...

Nekem az otlet tetszik, ha lenne egy 11-es tabla, Wacom tollal, kepes lenne full PS-t futtatni, akkor szamomra megerne a duplajat is egy Galaxy vagy iPad aranak.

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
60k-t is sokaltam az xtab-100-amért, node 135k az egy vicc.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

teljesen fölösleges ekkora méretre 720p-nél több. Az áron viszont faraghatnának többet is (a többi is).

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Volt a kezemben ilyen... az iPad 3-asom utan fuldokoltam a rohogestol kb...

bakvarnyu
Mostanrtól lesznek itt ilyen tesztek is?

Nagyon jó cucc lenne 1920x1200-as felbontással és 30 ezer forinttal olcsóbban.