Kémkedõ okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen objektívtakarónál több nem is kell ahhoz, hogy ne lásson bele bárki a kamera másik oldalába.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
De most persze k-ra nem találom...
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ezt a média a elferdíti, ez rágalom, mert ezzel valszeg a szülõk bízták meg a Párnanaci nick-û rencergazdát!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azota sokat fejlodott a vilag. Az elso asus es msi netbook-okon meg volt os fuggetlen kapcsolo a kamerahoz, ami kikapcsolt allapotban levette a tapot az aramkorrol. Ugyanigy a mikrofon is nemithato volt. A mai telefonokban mar minden szoftveres es rengeteg program van ami 'mellekesen' fotoz vagy keszit videofelvetelt. Android alatt ezek ellen ugy lehet vedekezni, hogy amikor telepites elott kiirja a program a kert jogokat, akkor megnezzuk, hogy mit akar es ha kamera vagy telefonhivas jogokat ker, akkor nem rakjuk fel. Ezt azzal lehetne javitani, amit a regi java-s rendszerek tudtak, hogy szelektiven felul lehessen biralni a kert jogokat, tehat mondjuk felrakom a programot, de megtagadom a kert kamera jogokat. Persze igy a programoknak fel kellene keszulniuk arra, hogy kevesebb jogot kapnak mint amennyit kernek, tehat szabalyos telepites utan sem biztos, hogy mukodni fognak.
A fenti programban pont az a zsenialis, hogy csak akkor fotoz amikor a G szenzor alapjan a kamera jo helyzetben van, tehat amikor felveszik vagy lerakjak. Aztan a fotokat a bekuldi a kozpontba, ahol osszeallitjak beloluk a helyiseg 3D-s modelljet. (a G szenzor adatai alapjan tudjak mikor merre nezett a kamera es milyen palyan mozgott) Szerintem otletes, bar eleg aggaszto, hogy ezt barmelyik kisgyerekeknek keszitett jatekba is belerakhatjak... (mint az az amerikai iskola, ahol a gyerekek laptopjain levo kamerakat kapcsoltak be tavolrol, de valamiert csak a kislanyok haloszobaiban keszult felveteleket mentette el a rendszergazda)
<#idiota>#idiota>
Bár igaz, amikor éppen nem figyelek, kiforrasztják a LED-et, vagy kis "óráskalapáccsal" szétverik, és máris meg van oldva. :D
Amúgy tõlem nyugodtan nézhetik a pofámat, ha nincs jobb dolguk... ;)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ugyan nekem nincs okostelefonom, de pl. a laptopom kamerája mellett van egy kis LED, ami világít, ha bekapcsol a kamera. Elég nehéz nem észrevenni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...