14
  • trident
    #14
    Nekünk tetszett, jól kitalált, jól kidolgozott, a karakterek is rendben voltak, a mostani átlaghoz viszonyítva.

    Egy dologba viszont beletört a fogunk.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy jelenet, amiben visszakerül az idősebb alterego fehér zsákkal a fején és le is lett lőve. Ez hogy illik az egészbe???

  • Laza
    #13
    "Az egész looper "munkakört" nem értem. A filmben az időutaztató gép, teleport funkciót is betöltött mivel willist egy kinai raktárbol((ahoz kepest, hogy tiltott időgép jól elrejtették)) egy kansasi szantofoldre kuldtek, tehát miert nem küldik az aldozatokat a tenger fenekére, vagy a holdra ennyi erővel?"

    Ha minimálisan elgondolkodsz ezen, akkor végül is miért ne lehetne helyet változtatni az időutazással?
    Miről is beszélünk? Az időről ... mit csinál a föld az idő múlásával? Forog ... ezáltal ha az adott dimenzióban adott ponton mondjuk visszamegyek fél napot, akkor miért ne lehetne, hogy az aktuális helyzetem nem változik, viszony ugye a föld 'visszafelé' forog, ezáltal helyet is változtattam ......... mert ott fogok földet érni, hol az a pont fél napja volt a föld felszínén ....

    De maradhatunk annál is, hogy ez csak egy film :D
  • zetortraktor
    #12
    Muszáj kötekedned? Mi ez a köcsög magatartás? Miért akarsz ennyire beleszülni abba, amiről két másik beszélget.

    Beleírta, hogy nem érti. Írtam én, hogy értem? De a looper témát a film első percébe elmagyarázzák.
  • fonak
    #11
    Egyszer nézhető a film, de ennyi. Persze van benne elég logikai lyuk, mint minden időutazós sztoriban, de ezek inkább utólag merülnek fel az emberben, a film közben nem zavaróak sztem.
  • Zombee
    #10
    Te meg olyan kibaszott okos vagy, hogy mindenkinél jobban érted. Igazad van, nincsen szar film, csak hülye néző.
  • zetortraktor
    #9
    Ja, hogy nem érted. Ezzel kellett volna kezdened. Azért nem volt olyan bonyolult. De le a kalappal, hogy már akkor tudtad, hogy a kissrác milyen durva telepatikus erővel bír, amikor még nem is lehetett tudni, hogy létezik.
  • paj01
    #8
    Dögunalom egy film + ahogy minden időutazós filmben ebben is van bőven hiba.Kb a film felétől tudni lehet, hogy mire van kihegyezve, mi a poén és abszolut nem okozott katarzist, hogy vegigneztem az odavezeto utat, sőt. Az egész looper "munkakört" nem értem. A filmben az időutaztató gép, teleport funkciót is betöltött mivel willist egy kinai raktárbol((ahoz kepest, hogy tiltott időgép jól elrejtették)) egy kansasi szantofoldre kuldtek, tehát miert nem küldik az aldozatokat a tenger fenekére, vagy a holdra ennyi erővel? Elég kisstílű a film, olcsó megoldásokkal, vontatott, gyengus az egész, néha akad egy két jobb poén de ennyi. Én sajnáltam rá az 1200forintot.
  • koschwarz
    #7
    ez oké, de mi van akkor, ha a bérgyilkost elüti egy busz :D, és tényleg nem ér oda...mondjuk így is (igazából nem tudom hogyan) megtudta a "jelenbéli" maffia, hogy a bérgyilkos nem végzett az áldozatával, szóval...

    egyébként szerintem nagyon jó film, végre valami eredeti ebben a fosdömpingben.
  • Darth Sith
    #6
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    SPOILER: Pont erről szól a film. A lényeg annyi, hogy a jövőben állítólag mindenki annyira nyomkövethető lesz, hogy senkit sem lehet, sehol a föld egész területén elrejteni, mert bárkit bárhol megtalálnak. Nah ez a maffiának nem jó, mivel így nehezen tudják eltüntetni azokat akik zavarják őket, így ezeket visszaküldik a múltba, ahol előre értesítik a kinevezett bérgyilkosokat, hogy mikorra és hova küldik vissza a fazont, és jó sok pénzért cserébe egyből kivégzik őket a megérkezésük pillanatában. Épp ez lesz a film fő cselekménye, hogy egyből ki kell végezniük a visszaküldött egyéneket, mert ha elszabadulnak, akkor változtathatnak a jövőn. És kb innen indul a film.. :)

  • Mentol
    #5
    Én még nem láttam, csak kérdem (ha spoiler, akkor hagyjuk): az miért jó, hogy visszaküldik az időben az áldozatot? (tegyük fel, hogy nincs ott a bérgyilkosa, akkor rengeteg dolgot változtathat az áldozat, mivel mindent tud a jövőről, nem?)
  • okosan gyerekek
    #4
    az a kabát killer emberünkön...
  • Darth Sith
    #3
    Én tegnap néztem meg. Az elején kicsit furán ültem benn, hogy nehezen indul be a film, de a végére összeállt, hogy miért csinálták így. Kellett a felvezetés. Abszolút nem átlagos film, nem szokásos időutazós baromkodásokkal. Lehetne itt is elemezni a nagypapa-paradoxonos anomáliákat-paradoxonokat, de ezektől függetlenül szerintem egy jó kis film lett.
    Nem feltétlenül sokszor megnézős, kielemzős film,de abszolút kikapcsol egy este, a nem kifejezetten átlagos történetével és megvalósításával. én ajánlom.
  • Stranger666
    #2
    Pedig jó színész. A film is jó.
  • gulyasandras
    #1
    Joseph Gordon-Levitt kinézetétől (a normálistól is) rosszul vagyok. Helly, ha egyszer valaki végre véget vetne a óvodásfejű "sztárok" áradatának ...