Brothers: A Tale of Two Sons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huhh, ez mennyire jó játék volt. De sajnálom, hogy dramaturgiailag nagyon-nagyon kevés játék üt meg hasonló szintet.

(Egyedül talán a Witcher 2 volt hasonlóan jól megcsinálva ebbõl a szempontból, legalábbis amivel eddig én találkoztam.)
Azért lássuk be, egy patch nem ártana a játéknak. :-D
Shep
Közben a végére értem, megoldottam nagy nehezen azt a részt aztán rájöttem ,hogy ha átállítom a defaultról a gombokat akkor jön elõ ez a bug.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Keveset játszom, nem tudom, mikor érek oda. De ha meglesz, elküldöm! (Mondjuk nem olyan hosszú egy fejezet, újra is kezdhetnéd, mint én, és akkor tutira nem is maradsz ki semmibõl.)
Shep
Ha a repülõs részen túljutsz a leszállás után küld már el a mentésedet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megoldódott, de köszi! :-) Csak újra kellett kezdeni a fejezetet.
Shep
Küldhetek esetleg mentést, és akkor azt a fejezetet át tudod ugrani ha gondolod.

Én még eléggé az elején akadtam el véglegesen egy bug miatt. A föld alatti járatoknál. Kimenekítettem a troll nyanyát a ketrecbõl, aztán amikor megállt valami kapunál, hogy áttereljen minket, hirtelen eltûntek a troll textúrái, és nem lehetett továbbmenni a kapun. Megakadnak a karakterek a semmiben. -.- És hiába töltöm be újra. Azért ez nagyon fasza...
Shep
Nincsen valakinek mentése a repülõs rész után?

Shep
Marha jó játék, kár ,hogy nem tudom végigvinni, mert a repülõs részné la sárgahajú hülyegyerek csak egy irányba mászik visszafele már nem lehet vele így aztán mindig falnak repülök. Fantasztikus!

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Nagyon különleges ez a játék, irtó hangulatos. Egy bajom van vele. Ezt kimondottan co-opra szabták. Lehet egyedül játszani, de úgy néha túl görcsös az irányítás, mivel mindkét gyerek gombjait kell nyomogatni egyszerre. Nem olyan mint más hasonló játékokban, hogy a társad követ. Nem, csak akkor követ, ha van kivel játszani, különben neked kell irányítanod a két karaktert egyszerre. Ez kicsit bonyolítja a dolgokat, de egyébként meg pofonegyszerû a játék. :-D Inkább valami "visual novel". Gyönyörû, rohadt jó a zenéje, és ÉL a világa. Egyébként érdemes mindkét kölyökkel interakciókba bocsátkozni a falu népével, az állatokkal, stb. Mindketten máshogy viselkednek. :-) A kisebb gyerek állandóan tréfálkozik... :-D
a.carkey
Na, PCre is kijött.

A medve nem játék.

a.carkey
A jelek szerint tudnak a libanoniak is. Elõször a Fat Pizza film, most meg ez. 😊

A medve nem játék.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Metacritic 85 % based on 28 Critics

Sokaknak bejön ,mondtam én hogy jó ez!

grebber
PC-s megjelenést nem mondanak még rákérdeztem face-en:

"Hope to be able to confirm release date for PC soon. Thanks"

grebber
Hivatalosan konzolra augusztus 7-én jelenik meg!

AnuluWork
Gondolkodom a boxon, vagy ps3on, mert ezt nem várom ki. Hány pontért megy ez most? Vagy fog menni, mert még nem láttam a marketen ...?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Nem találtam rá dátumot!
De gondolom 1-2 hónapon belül illene kijönnie!

AnuluWork
Néztem. Nagyon bejön. Mikor jön ez pcre?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

grebber
Xboxra már kint van. Akit teheti próbálja ki,mert nagyon jó és ötletes lett.

grebber

tutituti
egy szórakoztató multival ki is húzhatja jó sokáig!

csak legyen fasza

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Miért kérdés, hogy milyen hosszú egy játék?

3-4 órás lesz a játék! De õk legalább megmondják a frankót és nem a 2-3x osát hazudják!

grebber

Myselor
nagyon jó lesz biztosan😊
tetsziik
tutituti
a trailer megvett kilóra.Gyönyörû és a zenéje...na az meg hihetetlen!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
A Starbreeze végre valahára lerántotta a leplet a P13 néven ismert új, saját játékáról. Az alkotás a Brothers: A Tale of Two Sons nevet kapta.

Egy férfi két kézzel kapaszkodik az élet utolsó sugaraiba. Két fia kétségbeesetten keresi a gyógyírt, amivel apjukat vissza tudják hozni a halálból. Nem maradt más hátra, útra kell kelniük, és haza kell hozniuk haldokló apjuknak az Élet Vízét. Ha az egyikük elgyengül, a másiknak erõsnek kell maradnia, ha az egyikük megijed, a másiknak bátor módon kell állnia a megpróbáltatásokat, igazi testvérekként kell viselkedniük.
A játék a jövõ év tavaszán jelenik meg PC-re (Steam), PS3-ra (PSN) és Xbox 360-ra (XBLA).

Honlap
Itt pedig 6 képe látható

info: Thesource