29
A Starbreeze új játéka
  • Nos
    Huhh, ez mennyire jó játék volt. De sajnálom, hogy dramaturgiailag nagyon-nagyon kevés játék üt meg hasonló szintet.

(Egyedül talán a Witcher 2 volt hasonlóan jól megcsinálva ebből a szempontból, legalábbis amivel eddig én találkoztam.)
  • csgj
    Azért lássuk be, egy patch nem ártana a játéknak. :-D
  • Shep
    Közben a végére értem, megoldottam nagy nehezen azt a részt aztán rájöttem ,hogy ha átállítom a defaultról a gombokat akkor jön elő ez a bug.
  • csgj
    Keveset játszom, nem tudom, mikor érek oda. De ha meglesz, elküldöm! (Mondjuk nem olyan hosszú egy fejezet, újra is kezdhetnéd, mint én, és akkor tutira nem is maradsz ki semmiből.)
  • Shep
    Ha a repülős részen túljutsz a leszállás után küld már el a mentésedet.
  • csgj
    Megoldódott, de köszi! :-) Csak újra kellett kezdeni a fejezetet.
  • Shep
    Küldhetek esetleg mentést, és akkor azt a fejezetet át tudod ugrani ha gondolod.
  • csgj
    Én még eléggé az elején akadtam el véglegesen egy bug miatt. A föld alatti járatoknál. Kimenekítettem a troll nyanyát a ketrecből, aztán amikor megállt valami kapunál, hogy áttereljen minket, hirtelen eltűntek a troll textúrái, és nem lehetett továbbmenni a kapun. Megakadnak a karakterek a semmiben. -.- És hiába töltöm be újra. Azért ez nagyon fasza...
  • Shep
    Nincsen valakinek mentése a repülős rész után?
  • Shep
    Marha jó játék, kár ,hogy nem tudom végigvinni, mert a repülős részné la sárgahajú hülyegyerek csak egy irányba mászik visszafele már nem lehet vele így aztán mindig falnak repülök. Fantasztikus!
  • kirpill75
  • csgj
    Nagyon különleges ez a játék, irtó hangulatos. Egy bajom van vele. Ezt kimondottan co-opra szabták. Lehet egyedül játszani, de úgy néha túl görcsös az irányítás, mivel mindkét gyerek gombjait kell nyomogatni egyszerre. Nem olyan mint más hasonló játékokban, hogy a társad követ. Nem, csak akkor követ, ha van kivel játszani, különben neked kell irányítanod a két karaktert egyszerre. Ez kicsit bonyolítja a dolgokat, de egyébként meg pofonegyszerű a játék. :-D Inkább valami "visual novel". Gyönyörű, rohadt jó a zenéje, és ÉL a világa. Egyébként érdemes mindkét kölyökkel interakciókba bocsátkozni a falu népével, az állatokkal, stb. Mindketten máshogy viselkednek. :-) A kisebb gyerek állandóan tréfálkozik... :-D
  • a.carkey
    Na, PCre is kijött.
  • a.carkey
    A jelek szerint tudnak a libanoniak is. Először a Fat Pizza film, most meg ez. :)
  • grebber
    Gamekapocs teszt 93%

• grebber
    Metacritic 85 % based on 28 Critics

Sokaknak bejön ,mondtam én hogy jó ez!
  • grebber
    PC-s megjelenést nem mondanak még rákérdeztem face-en:

"Hope to be able to confirm release date for PC soon. Thanks"
  • grebber
    Hivatalosan konzolra augusztus 7-én jelenik meg!
  • AnuluWork #11
    Gondolkodom a boxon, vagy ps3on, mert ezt nem várom ki. Hány pontért megy ez most? Vagy fog menni, mert még nem láttam a marketen ...?
  • grebber
    Nem találtam rá dátumot!
    De gondolom 1-2 hónapon belül illene kijönnie!
  • AnuluWork #9
    Néztem. Nagyon bejön. Mikor jön ez pcre?
  • grebber
    Xboxra már kint van. Akit teheti próbálja ki,mert nagyon jó és ötletes lett.
  • grebber
    WP előzetes!
  • tutituti
    egy szórakoztató multival ki is húzhatja jó sokáig!

csak legyen fasza
  • grebber
    Miért kérdés, hogy milyen hosszú egy játék?

3-4 órás lesz a játék! De ők legalább megmondják a frankót és nem a 2-3x osát hazudják!
  • grebber
    Képek + Trailer
  • Myselor
    nagyon jó lesz biztosan:)
    tetsziik
  • tutituti
    a trailer megvett kilóra.Gyönyörű és a zenéje...na az meg hihetetlen!
  • grebber
    A Starbreeze végre valahára lerántotta a leplet a P13 néven ismert új, saját játékáról. Az alkotás a Brothers: A Tale of Two Sons nevet kapta.

Egy férfi két kézzel kapaszkodik az élet utolsó sugaraiba. Két fia kétségbeesetten keresi a gyógyírt, amivel apjukat vissza tudják hozni a halálból. Nem maradt más hátra, útra kell kelniük, és haza kell hozniuk haldokló apjuknak az Élet Vízét. Ha az egyikük elgyengül, a másiknak erősnek kell maradnia, ha az egyikük megijed, a másiknak bátor módon kell állnia a megpróbáltatásokat, igazi testvérekként kell viselkedniük.
    A játék a jövő év tavaszán jelenik meg PC-re (Steam), PS3-ra (PSN) és Xbox 360-ra (XBLA).

Honlap
    Itt pedig 6 képe látható

info: Thesource