Az IT-iparban csökken Európa jelentősége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már nem azért, de szerintem Európa már 40-50 éve is szopóágon volt. Olyanról nem is hallottam, hogy európai szilíciumvölgy, v. arról sem, hogy lenne-e itt bármilyen félvezetõ, chipgyártás. Egyszerûen semmi, ami húzóágazat lenne. Európában egyszerûen csak az autóiparról hallani jó híreket, az megy. Elnézést, ha rosszul tudom.
Eközben meg az USA-ban már új iparágakat találnak ki (pl. ûrturizmus) itt még mindig csak pangás. Lehet rosszul tudom, de itt európában se a high-tech, se a biotechnológia, se semmi csak a jól ismert Orbán által is szajkózott "fizikai" termelés megy. Jó, említettek elõttem pl. SAP-t, az jó, de a Samsung az véletlenül koreai. Infineon meg sehol nem mérhetõ az Intelhez v. AMD-hez (sajnos). Ezekrõl kéne gondoskodnia az uniónak, gyak. a húzóágazatokban vagyunk nagyon gyengék.
Eközben meg az USA-ban már új iparágakat találnak ki (pl. ûrturizmus) itt még mindig csak pangás. Lehet rosszul tudom, de itt európában se a high-tech, se a biotechnológia, se semmi csak a jól ismert Orbán által is szajkózott "fizikai" termelés megy. Jó, említettek elõttem pl. SAP-t, az jó, de a Samsung az véletlenül koreai. Infineon meg sehol nem mérhetõ az Intelhez v. AMD-hez (sajnos). Ezekrõl kéne gondoskodnia az uniónak, gyak. a húzóágazatokban vagyunk nagyon gyengék.
Pont ezért... 😊😊😊
A Samsung nem europai...
Azért van még itt néhány cég, pl. Siemens, Infineon, Atos Origin, SAP, SaaS, Bose, Grundig, a rengeteg telekomóriás...
Hát persze. Sorrenben: Samsung, Apple, Microsoft, HP, DELL, LENOVO, ACER
Ezek mind öreg kontinensen kivüli digitalis szeméthalomozók.
Ezek mind öreg kontinensen kivüli digitalis szeméthalomozók.
Miutan az EU olbe tett kezzel nezte vegig hogy irtjak ki modszeresen az azsiai markak (fokent a kinaiak) az europaiakat, szoftverben meg az amerikaiak, igy aztan ezen semmi meglepo nincs....
One Vision. One Purpose.
Sajnos ez nagyon rossz hír de látható volt. EU eléggé lejtõn van 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
mintha a microsoft nem eus cég lenne... a nokia és az alcatel nem menekül, csak kínában olcsóbb a munkaerõ. A nokia meg magának köszönheti hogy elaludtak, meg el(l)opot beengedte és a microsoft kutyája lett.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
ebben semmi meglepõ nincs az eu inkább üldözi az IT ipart állandóan csak szabályoz szabványoz cseszegeti a microsoftot nem csoda hogy a nokia az alcatel menekül innen kínaiakra meg úgy morognak mint a vérebek