6
  • blitzkrieg1
    #6
    Kina mar lekeste a tiltokozast, a Japan allam megvette a teruletet az eredeti tulajtol, vagyis Japane lett hivatalosan is.
  • NullZ3r0
    #5
    Ez már rég nem a földgázról szól. Elvi és hazafiassági kérdés lett. Hiszen áruló az, aki hagyná átadni akár egy rögnyi földet is a mocskos japóknak, akik gyarmatosították és annyiszor megalázták Kínát, annyi embert irtottak ki. De most, végre erősek vagyunk, eljött a visszavágó ideje!!! Követeljük a jogos jussunkat!
    Na, valahogy így gondolkoznak.
  • lordsithlord
    #4
    Nemk ér annyit, ez tény. De ne felejtsd el, hogy Japán igencsak szolidan van ellátva stratégiai ásványkincsekkel, így a legtöbb szükséges anyagot (ásványokat, olajat, földgázt) importálni kénytelen. Ez a földgáz elég komolyat lendítene a gazdaságukon, ami már így is szép gazdag, hiszen évekre el volnának látva, nem vagy csak jelentsen kisebb mértékben lenne szükségük importálásra.
  • zserrbo
    #3
    Én meg azt nem értem, hogy a kibaszott kínaiak miért nem elégedettek hányszor nagyobb az országuk, mint a japánoknak???? Ha nem majdnem mindent kínában gyártanának én is bojkottálnám őket.
  • kvp
    #2
    A kinai kormany azt gondolja, hogy amig japanra duhosek a kinaiak, addig sem gondolnak a kormany megdontesere. Ezt hivjak ellenseg kepnek. A japanoknak meg kellene a foldgaz. Mar a II. vilaghaboruban is ezt az eletter elmeletet eroltettek, de tul kis orszag ahhoz, hogy gyozzenek es raadasul nincs eleg emberuk es eroforrasuk. Ebbol a vitabol egyik fel sem johet ki jol es szerintem nem er annyit az a foldgaz, hogy megerje erte haborut inditani.
  • Tetsuo
    #1
    Ez egyertelmu. Arra lennek kivancsi, hogy vannak-e direkt felbujtasok.