11
-
Aldo Moro #11 Gizda? Azért nem egy Schwarzenegger, de nem szeretnék tőle egy fülest kapni:
-
Wlanseraf #10 Aham értem.. tehát szerinted a rendező írta a forgatókönyvet? bazzzzz -
pokolfiu #9 sejtettem... hoyg lesz valaki aki nem fogja érteni. ne haragudj de nem segítek a megfejtésben hoyg miért is történt így inkább csak nézegesd büntetésképp, hátha rájössz, hoyg miért volt ugyanaz a séma... -
sandor8206 #8 persze, hogy nem véletlen, jó szar is lett ez a húzás -
TomaSirco #7 Remélem ezt is Nimród bácsi rendezi.
-
pokolfiu #6 amúgy 40 vs 127 milla... dollárban. több mint 3x-os pénz a bevételi oldalon. ennél sokkal vaskosabb "bukták" is kaptak esélyt a folytatásra... -
#5 Én jobban örülnék egy jövőben játszódó AvP3-nak,mint amilyen a játék is... -
cstommy #4 A Swarcis jobb volt, de azért örülnék egy újabb Predi filmnek -
pokolfiu #3 mondjuk nem véletlen..... de ha ezt magyarázni kell, inkább ne nézd... ;) -
xido #2 Sajnos a tisztelgő-rajongó rendező nem tudott túllépni az alapmozin és rengeteg önismétlő jelenet volt benne a környezetnek köszönhetően..a legszerencsétlenebb,mikor egy gizda Adrien Brody Arnold után szabadon szintén félmeztelenül sárral bekenve megy a fináléba... -
#1 Szerintem jó volt a Ragadozók. Nem ér John McTiernan filmjének nyomába, de korrekt sci-fi/akció volt, kevés az ilyen sajnos. A vérrel sem spóroltak, egyedül Danny Trejo kinyírását találtam túl korainak :).