54
  • tomboy013
    Már ne haragudj de ha ilyen baromságokat állít hogy fagyogat össze vissza meg magától kikapcsol Az év vicce. Tavaly augusztus óta van Samsung Omnia 7-em WP7-el és még egyszer sem fagyott le, újra sem indult és pláne nem kezdeményez hívásokat. Ettől stabilabb rendszer nem nagyon van, még talán az iOS. A baráti körömben is használ 3 ember WP-s telót. Van még 1 Omnia, egy HD7 meg egy Lumia 610 és érdekes módon nekik sem fagyott még meg egyszer sem. A HD7 kb egy fél évvel idősebb is mint az Omniám. Azért ha már idejössz fikázni a rendszert legalább valami hihetőbbet találj már ki. A fagyogatás a Symbianra volt jellemző anno a Nokiánál. Jó rendszer volt csak rohadtul nem stabil. Erről ennyit.
  • dyra
    Nokia fan vagyok most is egy Nokia N900-t hajtok (részben). Nem volt még a kezembe Nokia WP telefon de nem is lesz. Ugyanis írtózok a felhasználói felületétől, már ha képeken is nézem, hülyét kapok a csempéktől amik egy kinai bazárt jutatnak az eszembe a sok szines szagos ökörséggel. Amint ezt a csempés baromságot kikapcsolhatóvá teszik telán újra veszek Nokia telefont. Remélem ezzel még sokan mások is így vannak. Akkor talán van remény.
  • Merces
    nekem tényleg nem volt , viszont jót elvétve se hallok róla, fikázást annál többet.....ja és alább Gladiator hozzászólását olvashatták aki tudja kinek mi volt a kezében.....
  • Gladiator
    Kedves Fórumozóink! Adam First hozzászólását olvashatták, akinek még az életben nem volt WP-s telefon a kezében. További jó szórakozást!
  • endrev
    Most ahogy nézem a fotót a két készülékről, és a fehér illetve kék részeket háttérnek tekintem, akkor tényleg olyan mindkettő mintha Samsung volna (fehér és kék háttér előtt). :D

• adam first
    Nekem valahogy nem jöttek be az új Illumináti Nokia telefonok. Egyrészt mert valóban, ritka gagyi az anyagfelhasználásuk. Más felől a WP7 orrba-szájba fagyogat, hívásokat kezdeményez kéretlenül, magától újraindul, ha olyan kedve van önmagától kikapcsol a telefon. A jó öreg Nokia teljesen más cég volt anno kb. úgy 2007-2008-ig bezárólag. Akkor még tudtak valamit mérföldekkel a vetélytársak előtt jártak, nem a tervezet elavulás szerint gyártották a telefonjaikat és a megbízhatóságra és az anyagfelhasználásra odafigyeltek. Felső kategóriás, prémium készülékeket gyártottak. Inkább maradtak volna a MeGoonál, vagy az alapoktól újra írták volna a Symbiant.
  • hurkaur
    +1. csak androidot ne, (se meegot). Jo az a wp.
  • tomboy013
    Elopnak elég ellenszenves feje van úgyhogy felőlem offolhatják. Csak maradjon meg a WP a Nokiának. Az kéne még hogy arra is droidot tegyenek, inkább hozzák vissza a Meego-t. Nah mindegy a lényeg hogy lehessen WP-s telót kapni a Nokiánál a jövőben. A Lumia 920 már tuti vétel lesz nálam, csak jönne már ki.
  • woar
    Én is Nokia párti vagyok. Vettem is Lumiát, az egyik legjobb döntésem volt.
  • god25
    Én Nokia párti vagyok és vettem is volna Lumiat, ha 1. nem gagyi műanyagból lenne, 2. nem windows fut rajta. így marad a jól bevált, fémvázas 6500Slide.
  • ProgServ
    Hm...hat bar Apple alkalmazott lenne. Csinalna egykis rendet.
    De ezekre a fonokra talan meg az android is jobb lenne.
  • vjanika
    Ha ez a jóember volt, aki miatt dobták a MeeGoo-t, akkor én is inkább a lapátra tételére szavaznék! Az lett volna a bátor döntés, ha marad a MeeGoo, mostanra már fel tudtak volna építeni egy saját ökoszisztémát, amivel legalább a piaci részesedés zuhanását meg tudták volna állítani. Reméélem a következő vezető nem egy volt Apple, vagy Google alkalmazott lesz...
  • gosub
    hát Elop ezt elqrtad. Korai volt ez a windoz.
  • caius marius
    Bye bye Elop! Eddig még senki nem volt, aki ennyit ártott volna ennek a cégnek.
    A befektetők helyében én már régen kirúgtam volna, hogy a lába nem érte volna a földet.
    Erre a hírre emelkedni fog a Nokia értéke.