MARVEL filmeket szeretők quiz topikja

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k0trapali
Pont ez az ittasnak török zúzok vagyok szóval... Bruce Banner leszek úgy érzem, de Peter Parker sem rossz mert Péter-nek hívnak amúgy is.
Kell egy stréber szemüveg és egy fényképezõgép a nyakamba! <#pias>
Tyler1
😄
Az se rossz, vagy civilben Bruce Banner, úgyhogy ne baszogassanak 😄 Ez azért is jó, mert ha véletlenül összetörsz valamit, lesz kire fognod 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

nan76
<#eplus2>..vagy Peter Parker mielõtt megcsípte a pók

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Tyler1
Invisible Woman, el se kell menned 😄

k0trapali
Na!
Segítsetek!

Holnapra kell valami egyszerû jelmez haverom csaja Marvel szülinapot csinál és oda be kell öltözni! Mondjatok olyan karaktert akinek semmi extra a jelmeze!
mármint????
ez ami most van,hogy teszünk be képet meg idézetet vagy az én verzióm? a kettõ egymást nem zárja ki, ha erre gondoltál 😊
nan76
okés holnapra kigondolom mi tettszene a népnek aztán írok

amúgy a "népnek" melyik megoldás tettszene??

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
ok Te jössz 😄

van regem oda, összedobom! csak privátban adj kérdéseket 😄

van
-választási lehetõséges opció mikor x válasz közül kell kiválasztani a helyeset!
-összepárosítós
-magadtól kell beírni a választ
szóval ez alapján ha gondolod dobj össze pl. 10 kérdést és küld el privátba (persze a válasz is kell mert ellenõrzéskor jó tudni mire mi a helyes válasz 😄 )

szal most így globálba a marvelre csináljunk elsõ körben egy ilyet aztán ráugorhatunk 1-1 filmre is..
pl. vasember összesbõl összeszedünk pár kérdést és az lesz kiadva, kérdés hányan jelentkeznek erre a játékra..
jajmár...Robotzsaru mint Marvel?😊)

Vasember 3..forgatási kép😊

Bokafix2
Robotzsaru

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

nan76
power rangers<#vigyor1>

Na, az alábbi képek vajon melyik Marvel-filmbõl vannak ? <#idiota>

nan76
ötletnek nem rossz..ha valaki vállalja,hogy elkezdi./amúgy meg bocs ha csalódást okoztam azzal a bizonyos kommentel/

A topicból én azt hittem, hogy ilyen pollidadys féle kvízek lesznek! van mondjuk 5 kérdés / hétre aztán következõ héten megint pár kérdés és hónap végén egy összesítés! Esetleg fordulók! Marvel filmenként 1-1 kvíz! pl. vasember-bõl x kérdés , ha megvan akkor nyertest lehet hirdetni....
egybõl a személyeskedés és a másik sértése, pedig az elsõ 3 sorban még azt hittem, hogy te is tök normális fórumozó vagy, meg is lepõdtem, hogy vannak még korrekt emberek akik egész kultúráltan tudnak nyilatkozni! sajnos az utolsó 3 sornak köszönhetõen óriásit csalódtam...
azért ha nem mész kurzorral ezek fölé a csilivili prefixek fölé,nem mondod meg a nevét a másiknak😊
Tyler1
Rita79 nicknévbõl nem volt sejthetõ a neme? 😄

nan76
nem vagyok homi de rettentõen megijedtem!

Rita79
Miért homi vagy és megijedtél?

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

nan76
Jézusom..most látom,hogy Nõ vagy...ez mindent megmagyaráz!!!

nan76
ebben tévedsz..ha picit is utánanéztél volna a topkinyitónak rájöhettél volna azzal a szûk"gyalázzunkmindenkitaforúmokonmertazigazán menõ" agyaddal láthatnád,hogy nem topkinyitási kényszer vezérelt.De az ilyen igen magas iq-val megáldott hááát nevezzük "forumozó"nak ez úgy jön le ahogy a kommentjében láttuk..az sajnálatos dolog.Mi lenne ha a "beszólásaid" /mert ez még annak SE nevezhetõ/helyett a topickhoz megfelelõ szinvonalat képviseld?..jaaa,hogy az nem megy mert gyökér vagy??akkor javaslom a gumiszobát..ott hasonló épkézláb és igen bölcs meglátásaidat szívesen fogadják az olyan reterdált idióta f**zok mint te...és ha nem tettszik a topik be lehet zárni...pont le is szarom..végül is csak 1 próba volt,hogy hátha van aki szereti ezt a témát....

Rita79
sztem ez a topik a topiknyitási kényszer szüleménye. ugyanis tök felesleges, meg nem is motiváló. szomorú, hogy így teleszemetelik egyesek a fórumot.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

k0trapali
Hát van több barlangos jelenet is, de elfogadom 😄
Tyler1
Vasember barlangos jelenet?

k0trapali
Melyik fimbõl van?
"...Mi folyik odabent? Kezeket fel!..."
Iron man 2, amikor Ivan Vanko a börtönben van a monacoi balhé után és Hammer megszökteti a krumplipürének álcázott bombával...

rakjon valaki más
nan76
helyesbítek:nem hangzott el csak Magyar szinkronosan 😊

nan76
így van..tehát akkor nehezítsünk picit./mivel senki nem rakott gondoltam akkor majd én/..tehát:
melyik filmben hangzott el:"...jó étvágyat a krumplihoz..." majd nemsokkal késõbb a 6219 szám bukkan fel

"A lényeg,hogy csak MARVEL filmek-bõl lehet \"idézni\"!!Ha valaki tudja a választ a kérdésre Õ tehet fel kérdést."

Nem hiszem, hogy csak képek beillesztésére gondolt.

REAL MADRID

ronihun
egyébként valóban elég gyorsan ki fog fogyni a marvel filmek tárháza, ráadásul ha az ember ismeri akár a színészt, onnan már könnyû dolga van, ha esetleg egy általános marvel / képregényhõs felismerõ topik lenne érdekesebb is lehetne

...

csak arra próbáltam célozni, hogy így semmi értelme, fõleg hogy sokan ismerik a google képkeresõt is
Dark Messiah
X-Men 3 Az Ellenállás Vége
James Madrox/ Multiple Man

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Szolnokboy1
rakok én, hogy pörögjön. talán egy nehezebb:

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

k0trapali
Az! Rakjál!
Dark Messiah
azt el felejtettem hogy miben szerepelt, Vasember II és Bosszúállók

Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves

Dark Messiah
Natasha Romanoff/Black Widow (Fekete Özvegy)

k0trapali
Hát ez így elég gyenge lesz... Nem sok Marvel szuperhõsös film van!

X-men: Az elsõk - Azazel
(rakjon, aki akar)
Hellboy

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nan76
valmi paródia..talán Hófehérke??..én passzolok

ronihun

...

jazzy
Potts, de talált, tied a pálya.
ronihun
Pepper Pots - Iron Man, vagy Bosszúállók

...

jazzy
Akkor pontosítsuk, most a szereplõ nevét kell leírni, vagy a színészét?

nan76
kötekedés az megy<#vigyor3><#vigyor3>

stan-lee-lumpkin_288x288.jpg <#taps>
nan76
én Stan lee-re gondoltam..de ott a pont...viszont akkor Te jössz

jazzy
nan76
ez sajnos ROSSZ válasz

Oldal 1 / 2Következő →