8
  • Mister
    A Planet Hulk még talán belefér egy filmbe, de a World War Hulk tuti nem.
  • Wittgen
    Én odavoltam a Bana-féle Hulk filmért, de a Nortonos is tetszett. Nem is értem, miért nem volt vevő rájuk a közönség.
  • Chocho
    Én értem: az első Hulk egy komoly film, ami elijeszti a buta nézőket, míg a Vasember és társai mindenki számára emészthető popcorn-mozik. Nem rosszak, félreértés ne essék, csak épp nem kívántak velük művészi magasságokba emelkedni.

Egyébként a második Hulkot jobb elfelejteni, én legszívesebben az összes kópiát tűzre vetném.
  • NovaTerra
    Pedig szerintem az első Hulk kiemelkedett a többi marveles adaptáció közül. Nem is értem, hogy lehet egy sokkal bugyutább iron man film sikeresebb. Vagyis értem, csak nem örülök neki. A 2. Hulk viszont nekem sem tetszett.
  • dresden1
    Ja, mert Ruffalo dönti el, hogy legyen-e film. Ez így vicces volt. A Marvel elnöke szerint lehet, hogy lesz, de te a színésznek hiszel? :))

Mint ahogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz tévésorozat. Egyre valószínűbb, hogy nem lesz.
  • billbester
    Nem lesz 3. film! Ruffalo elmondta. Már cska a filmekbe fogják beleépíteni a Planet Hulkot illetve egyéb Hulk mozit. Hulk már csak vendégeskedik majd a filmekben. Már csak tv sorozat lesz jövő évtől ami még jobb (bár nem igen hiszem, hogy sok köze lesz a Cinematic Universe-hez de ki tudja :D)
  • wedge31
    World War Hulk óriási lenne de kicsi rá az esély ebbe a mostani rózsaszin Marvel filmes dömpingbe.
  • Etinger
    Raffalonak áll messze a legjobban Banner karaktere.