A harmadik Hulk-film a világűrben fog játszódni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Planet Hulk még talán belefér egy filmbe, de a World War Hulk tuti nem.
Én odavoltam a Bana-féle Hulk filmért, de a Nortonos is tetszett. Nem is értem, miért nem volt vevõ rájuk a közönség.
Én értem: az elsõ Hulk egy komoly film, ami elijeszti a buta nézõket, míg a Vasember és társai mindenki számára emészthetõ popcorn-mozik. Nem rosszak, félreértés ne essék, csak épp nem kívántak velük mûvészi magasságokba emelkedni.
Egyébként a második Hulkot jobb elfelejteni, én legszívesebben az összes kópiát tûzre vetném.
Egyébként a második Hulkot jobb elfelejteni, én legszívesebben az összes kópiát tûzre vetném.
Gaming is believing.
Pedig szerintem az elsõ Hulk kiemelkedett a többi marveles adaptáció közül. Nem is értem, hogy lehet egy sokkal bugyutább iron man film sikeresebb. Vagyis értem, csak nem örülök neki. A 2. Hulk viszont nekem sem tetszett.
Ja, mert Ruffalo dönti el, hogy legyen-e film. Ez így vicces volt. A Marvel elnöke szerint lehet, hogy lesz, de te a színésznek hiszel? 😊)
Mint ahogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz tévésorozat. Egyre valószínûbb, hogy nem lesz.
Mint ahogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz tévésorozat. Egyre valószínûbb, hogy nem lesz.
Nem lesz 3. film! Ruffalo elmondta. Már cska a filmekbe fogják beleépíteni a Planet Hulkot illetve egyéb Hulk mozit. Hulk már csak vendégeskedik majd a filmekben. Már csak tv sorozat lesz jövõ évtõl ami még jobb (bár nem igen hiszem, hogy sok köze lesz a Cinematic Universe-hez de ki tudja 😄)
World War Hulk óriási lenne de kicsi rá az esély ebbe a mostani rózsaszin Marvel filmes dömpingbe.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Raffalonak áll messze a legjobban Banner karaktere.