Jobb döntések agyimplantátumokkal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a rövid távú emlékezet erõsitése miért lenne rossz? ha csak az iskolát nézzük már az is jó 😄
ennél nagyobb ökörséget én még életemben nem hallottam.
Lol. Most beugrott a Paranoia 1.0 c. filmbõl a meghibásodott agyi reklám nanovirus, meg annak mellékhatásai. Annyira jól sikerült a választás a pacienseknek, hogy kb. mindenki csak azt az egy kaját ette ami beégett a rendszerébe, aztán sorban meghülyültek. A fõhõs is pl. csak FarmFriss tejet ivott és még meg is tudta magyarázni. 😄
Kb. mint gagyi focicsapat edzõje/drukkere a gagyi eredményrõl miért jó.

Hahaha 😄
Na maj mingyár kapol Te itten az ájfanosoktól...

往前看同志

NEXUS6
Bakter! Ezt a teknolodzsit már élõben tesztelik és már a sokadik generációnál tartanak. Egy csomóan megvették mert azt hitték új képességekre tesznek szert. De én csak egy csomó agyhalott divatzombit látok az utcán áfonnal a zsebében. 😄DD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Orchideák bolygója...

hozz jobb döntéseket -> csináld azt, amit a mindenkori kormány elvár tõled, minek neked szabadság, amikor államilag támogatott implantátumokat tetethetsz magadba és leveszik a döntés miatti stresszt a válladról, ha a hó végéig megvásárlod 50% engedményt kapsz rá, csak most, ameddig a készlet tart