Kick-Ass 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kiváló elsõ rész fényében szerintem az IMDB 7.0-ás értékelés túl jó ennek a második résznek. Inkább volt egy TV sorozat pilótja színvonal, mint egy jól sikerült mozi folytatása.

http://filmtukor.blogspot.hu/2013/10/kick-ass-2_7.html
skinnyman

Regards,

KICKASS 2 - TRL C
Trailer "C", némi cseh feliratozással, második felében pár új (spoileres!) jelenettel.

Kick-Ass 2 - Hit-Girl Trailer

Ha nem menne beágyazva, direkt LINK.

Kick-Ass 2 karakter poszterek
Vigyázat Spoiler alert!

[NST]Cifu
Kicsit dolgoztak vele a maszkosok...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Úr Isten mit csináltak az arcával? 😄

DantszEE
Mirõl beszélsz, ember?
A militarista cuccban parádézó csóka Jim Carrey.😄
És Aaron Johnson izomzata sem CGI. Csekkold a Vadállatokat. Abban se túl nádszál.

Érzem, hogy jó lesz ez. 😄
Fõhõs ennyire kigyúrta magát vagy ez CGI rásegítés izomzatra?
Jim Carry-t meg nem tették a trailerbe vagy eldugták. Nagyon helyes!

skinnyman

Regards,

Sir Quno Jedi
bigDADDYt akaruuuunk!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
sztem max. flashback-ben

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nan76
várós nagyon! /am,hogy hozzák vissza Cage-et?Ez egy érdekes fordulat lehet majd/

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Igen.
Zomil
Jim Carre is lesz benne? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért fura, mert ahonnan másoltam egy hasonló PHP-s fórum a hardwired-en a készülõ filmek topikjából és ott simán látszik amit más belinkelt.

Innen vették õket: Some kick ass pics from the set of Kick Ass 2 featuring Chloe Moretz, Aaron Johnson, and Christopher Mintz-Plasse

adam46
Így már süti. 😊
tutituti
imgur,imageshack,4chanrõl nem lehet linkelni mert csak te látod mert cache-be elmenti.
tehát töltsd fel valami képmegosztóra(kephost.hu pl jó) és mûködni fog.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Megérkeztek az elsõ képek a Kick Ass 2 - Balls to the wall forgatásáról, amelynek elsõ részét itthon Ha/Ver-ként ismerhetitek.

Az elsõ képeken Aaraon Taylor Johnson, a már nem is olyan "kis" Chloe Grace Moretz, illetve Clarke Duke és a Dokikból ismerõs Donald Faison láthatóak.

(Itt még több képet találtok egyébként, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan meglepnek minket még néhánnyal, hiszen a nagy nevek, mint Jim Carrey vagy Nicholas Cage eddig kimaradtak a szórásból.)

Hirtelen ezt találtam.

forrás

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Úgy érted ...
Rosszul linkeltem be a képeket?
Nem lehet belinkelni képeket?
Csak vízjeles képet nem lehet belinkelni?
Túl nagy a felbontásuk?

Zomil
már várom nagyon 😊

adam46
Egyik Steiner Kristóf, a másik Mr. Furkó. Apropó nem jó a kép beágyazás...
Az elsõ képek ...
Ki ismeri fel a szereplõket? 😄