24
Kick-Ass 2
-
Inquisitor #24 A kiváló első rész fényében szerintem az IMDB 7.0-ás értékelés túl jó ennek a második résznek. Inkább volt egy TV sorozat pilótja színvonal, mint egy jól sikerült mozi folytatása. -
wdenes #23 http://filmtukor.blogspot.hu/2013/10/kick-ass-2_7.html -
#22 -
Inquisitor #21 KICKASS 2 - TRL C
Trailer "C", némi cseh feliratozással, második felében pár új (spoileres!) jelenettel. -
Inquisitor #20 Kick-Ass 2 - Hit-Girl Trailer
Ha nem menne beágyazva, direkt LINK. -
Inquisitor #19 Kick-Ass 2 karakter poszterek
Vigyázat Spoiler alert! -
#18 Kicsit dolgoztak vele a maszkosok...
-
Inquisitor #17 Úr Isten mit csináltak az arcával? :D -
#16 Miről beszélsz, ember?
A militarista cuccban parádézó csóka Jim Carrey.:D
És Aaron Johnson izomzata sem CGI. Csekkold a Vadállatokat. Abban se túl nádszál. -
Inquisitor #15 Érzem, hogy jó lesz ez. :D
Főhős ennyire kigyúrta magát vagy ez CGI rásegítés izomzatra?
Jim Carry-t meg nem tették a trailerbe vagy eldugták. Nagyon helyes! -
#14 -
#13 bigDADDYt akaruuuunk! -
#12 sztem max. flashback-ben -
#11 várós nagyon! /am,hogy hozzák vissza Cage-et?Ez egy érdekes fordulat lehet majd/ -
Béka Benő #10 Igen. -
#9 Jim Carre is lesz benne? :O -
Inquisitor #8 Azért fura, mert ahonnan másoltam egy hasonló PHP-s fórum a hardwired-en a készülő filmek topikjából és ott simán látszik amit más belinkelt.
Innen vették őket: Some kick ass pics from the set of Kick Ass 2 featuring Chloe Moretz, Aaron Johnson, and Christopher Mintz-Plasse -
#7 Így már süti. :) -
#6 imgur,imageshack,4chanről nem lehet linkelni mert csak te látod mert cache-be elmenti.
tehát töltsd fel valami képmegosztóra(kephost.hu pl jó) és működni fog. -
#5 Megérkeztek az első képek a Kick Ass 2 - Balls to the wall forgatásáról, amelynek első részét itthon Ha/Ver-ként ismerhetitek.
Az első képeken Aaraon Taylor Johnson, a már nem is olyan "kis" Chloe Grace Moretz, illetve Clarke Duke és a Dokikból ismerős Donald Faison láthatóak.
(Itt még több képet találtok egyébként, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan meglepnek minket még néhánnyal, hiszen a nagy nevek, mint Jim Carrey vagy Nicholas Cage eddig kimaradtak a szórásból.)
Hirtelen ezt találtam.
forrás -
Inquisitor #4 Úgy érted ...
Rosszul linkeltem be a képeket?
Nem lehet belinkelni képeket?
Csak vízjeles képet nem lehet belinkelni?
Túl nagy a felbontásuk? -
#3 már várom nagyon :) -
#2 Egyik Steiner Kristóf, a másik Mr. Furkó. Apropó nem jó a kép beágyazás... -
Inquisitor #1 Az első képek ...
Ki ismeri fel a szereplőket? :D