8
-
amitakartok #8 Nem azt nézik, hogy milyen egy motor grafikája, hanem hogy hány éves. 8 éves már öregnek számít a piacon, függetlenül a minőségétől. -
#7 A realizmus kakit sem ér, ha a játékmechanikai LEGO-szintű.
Lám, a Borderlands 1-2 sikeres, pedig cell shaded grafikája van. A 2. részre ráadásul tűéles ez a graf. -
Alfonzso #6 Őőő én meg úgy tudom hogy Black Mesa-t már 8 éve készítik fanok... ingyen. Szóval én nem látok összefüggést hogy csak azért adták volna ki mert nemsokára jön egy másik half life rész :P -
Geckoo2500 #5 a gumicukor grafikát részleteznéd? szvsz cryengine áll a legközelebb a realizmushoz grafika terén -
#4 az npc-k meg a quest rendszer is nagyon hianyzott.De hagy talaljam ki,lesz XP is meg talent rendszer is.Manapsag ezek nelkul mar nem is jatek a jatek.Pffff -
#3 Én sem tartom normálistnak azokat, akik szidják a Source motort... A Black Mesa is azt bizonyította be, hogy teljesen jó grafikus motor, sőt... Most őszintén, a gumicukor Crysis grafikájával élvezetesebb volt? Vagy egy COD? Nekem a Source pont azért tetszik, mert letisztult, éles grafikát biztosít, nem ilyen mai gumicukor fostalicskát. -
Gater #2 Volt bennem egy sejtés hogy csak azért jön ki a Black Mesa Source hogy visszaszoktassák az embereket a Half-life-ra hogy aztán kiadjanak egy újabb részt.
Amúgy nem értem miért lenne a Source motor elavult, tengernyi lehetőség van benne amit nem használtak ki. -
#1 A forrás 2013 utánra jósol...