Revolution: zajos siker az év legjobban várt új sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Jó alapötlet mindkettõnél, de hihetetlen gagyi kivitelezés, amit persze az amcsik zabálnak, mert ezt legalább megértik.
A sorozat meg egy kalap szar...sem eredetiség, sem újítás nincs benne. Csak a szokásos apokalipszis alapú Szabó család....
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Vagy ez sem mûködik?
Dinamós elemlámpa sem?
Valamit buheráltak a jenkik és az az egész Földön lecsapták az áramot?
(Mint mikor hüjegéza villanyt szerel...)
Masnak is voltak "gondjai":
"Do they have an explanation why non-electrical things that rely on mechanical/chemical energy don't work? In other words, why don't people ride bicycles and shoot bullets?"
Erre valaszok: "Why not use diesel and steam engines too."
"And why do people's brains still work? They depend on electrical impulses."
"If it were only the loss of electrical machines, wouldn't society go back to approximately 1800's style of living? In this show, we're pretty much back to the middle ages."
"I'd love to hear that. Something that stops the propagation of electron waves in metallic conductors, but doesn't affect any other form of electron interaction such as nerve action or indeed all chemistry, including the basic cohesiveness of matter? Shit, I prefer the warped physics of Flash Forward. At least I can fanwank that with existing fringe science -- all I need is the Penrose-Hameroff conjecture (which even the show hinted at) and Bearden's unified field theory."
illetve:
"They had no guns because the militia would hang you if you were caught with one. I'm guessing cross bows were their weapon of choice because they served as hunting weapons as well." Hiszen 1 nyilpuska messze nem olyan veszelyes es halalos, mint 1 lofegyver! Ohh, wait...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Megnéztem az elsõ részt és jobb híján.
Szerintem kasza lesz az elsõ évad után, de manapság mindennel ez van...
Egyébként semmilyen szerver központot nem kell beröffentenie a csajnak: pont-pont kommunikáció alacsony frekin karakteres átvitelre viszonylag egyszerûen megvalósítható hatalmas távolságra, az áramot meg abból a biszbaszból nyerik :-) Nem egy optika, de a galambnál talán jobb megoldás.
Dchard
De 15 évvel a boom után, mindenkire van megfelelõ méretû ruha, klassz csizma....?
Ez olyan steril amcsi tinifilm.
JA és miért cga monitort használt a feka csaj a végén? ÉS miért elöl töltötték a fegyvereket? Mert az most az amcsi tiniknek réginek tûnik és még nekik is sok lett volna egy kisebb fogyasztású TFT színes monitor.
Szép, ápolt emberek, divatos ruhában, kigyúrtan, jól ápoltan 15 évvel az apokalipszis után.
Ja és testhez álló feszes pólókban.
Ja, elhittem.
Durva hogy egy török sorozatot említek velük egy lapon 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Flash Forward alap ötlete is tetszett, de valahogy nem bírtam tovább nézni a vontatottságát 😞
Itt is a sztoriban nem at tetszik a népnek "mad mind", hogy milyen blõdség a történtet, hanem milyen durva lenne. Ennyi.
Mondjuk akkor is a 24 volt a legjobb sorozat eddig ami bejött. Abban sose volt olyan rész ami unalmas lett volna.
Ennel is az a kerdes, hogy mit hoznak ki az egeszbol.
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...