25
  • weine
    #25
    És akkor a gőzgépet meg sem említettük, ugye.
  • Hoz_Hun
    #24
    Hú gyerekek... meggyőztetek, hogy ne nézzem meg. Úgyis épp tegnap álltam neki a Hell on Wheels sorozatnak, ami tetszik, így van mit néznem.
  • DeviloftheHell
    #23
    hát megnéztem és mikor emliti az elején hogy még az akkumlátorok sem müködtek na elmentek a fenébe azhogy emivel kiütnék az összes mikroprocesszort tartalmazo eszközt oké nade a többi? kémiai folyamatot nem tud megállitani :)
  • weine
    #22
    olyan, mint a Terra Nova, az is mesterkélt, tipikus tucat-amerikai gesztusokkal játszó színész(főleg a gimis filmek affektáló lánykáit utánozzák, mert az a trendi)
    Jó alapötlet mindkettőnél, de hihetetlen gagyi kivitelezés, amit persze az amcsik zabálnak, mert ezt legalább megértik.
  • shaba23 #21
    Jah, mert nincs legyártva 5 világháborúra elég fegyver meg lőszer^^
    A sorozat meg egy kalap szar...sem eredetiség, sem újítás nincs benne. Csak a szokásos apokalipszis alapú Szabó család....
  • COOLancs
    #20
    A készítők biztos megnézték a Tudorokat, és azt hitték hogy ezek a normális középkori állapotok....
  • weine
    #19
    Meg aztán az miért nem jut eszébe senkinek(ok, amerika, ez megmagyarázza) hogy fogjanak egy réztekercset, és kibe huzigáljanak a közepén egy mágnest?
    Vagy ez sem működik?
    Dinamós elemlámpa sem?
    Valamit buheráltak a jenkik és az az egész Földön lecsapták az áramot?
    (Mint mikor hüjegéza villanyt szerel...)
  • cateran
    #18
    Nem ertek hozza, legyen igy:D
    Masnak is voltak "gondjai":
    "Do they have an explanation why non-electrical things that rely on mechanical/chemical energy don't work? In other words, why don't people ride bicycles and shoot bullets?"

    Erre valaszok: "Why not use diesel and steam engines too."
    "And why do people's brains still work? They depend on electrical impulses."
    "If it were only the loss of electrical machines, wouldn't society go back to approximately 1800's style of living? In this show, we're pretty much back to the middle ages."
    "I'd love to hear that. Something that stops the propagation of electron waves in metallic conductors, but doesn't affect any other form of electron interaction such as nerve action or indeed all chemistry, including the basic cohesiveness of matter? Shit, I prefer the warped physics of Flash Forward. At least I can fanwank that with existing fringe science -- all I need is the Penrose-Hameroff conjecture (which even the show hinted at) and Bearden's unified field theory."
    illetve:
    "They had no guns because the militia would hang you if you were caught with one. I'm guessing cross bows were their weapon of choice because they served as hunting weapons as well." Hiszen 1 nyilpuska messze nem olyan veszelyes es halalos, mint 1 lofegyver! Ohh, wait...
  • Vorpal
    #17
    A kedvenc jeleneteim azok voltak ahol a kigyúrt íjászsrác az íj sarkával ütötte le a embereket - abszolút hihető elemek, csodaszép emberek,vámpírfiúkák
  • dchard
    #16
    A szavazásból hiányzik a leginkább releváns lehetőség:

    Megnéztem az első részt és jobb híján.

    Szerintem kasza lesz az első évad után, de manapság mindennel ez van...

    Egyébként semmilyen szerver központot nem kell beröffentenie a csajnak: pont-pont kommunikáció alacsony frekin karakteres átvitelre viszonylag egyszerűen megvalósítható hatalmas távolságra, az áramot meg abból a biszbaszból nyerik :-) Nem egy optika, de a galambnál talán jobb megoldás.

    Dchard
  • cateran
    #15
    A lezuhano repulogep (ami gyanusan, dugohuzoban esik) helyzetjelzo fenyei latszanak, mert azok a lampak olyan arammal mukodnek, ami nem megy el olyan konnyen.....15 ev alatt az osszes loszert elhasznaltak a vilagban, azert kellenek eloltoltos puskak, meg nyilpuskak, meg ijak....a vegen a kis kutyu annyira majer, hogy nem csak a szamitogepet roffenti be, de az atjatszo allomasokat, serverkozpontokat, anyamkinjat is, amin keresztul az adatok mennek....es ez csak a trailer:D
  • bino512
    #14
    az elöltöltős puska tényleg hülyeség... bár ha azt vesszük hogy ha nincs elektromosság és leáll a tömegtermelés akkor olyan termékeket kell előállitani amit egyszerű... és puskaport meg ólom golyót áram nélkül is lehet csinálni...
  • messen
    #13
    Hát, ez nem egy Mad Max, az tutti
  • cateran
    #12
    Hogy miert kurva jo az extended preview? Egyszeru: Two Steps from Hell - Heart of Courage :P A tobbi reszlet szora sem erdemes:D Nuff said.
  • weine
    #11
    Ja, két napig, egy hónapig, fél évig, amíg tart a hajzselé, amíg nem kopnak el a ruhák.
    De 15 évvel a boom után, mindenkire van megfelelő méretű ruha, klassz csizma....?
    Ez olyan steril amcsi tinifilm.

    JA és miért cga monitort használt a feka csaj a végén? ÉS miért elöl töltötték a fegyvereket? Mert az most az amcsi tiniknek réginek tűnik és még nekik is sok lett volna egy kisebb fogyasztású TFT színes monitor.
  • mad mind
    #10
    Az éppen megtörténhet, hogy eláraszt a víz, becsapódik aszteroida, felrobban a nap, de az, hogy hirtelen elmenjen az elektromosság az nem. Gondolkodni és mozogni se tudnál, hiszen az idegek működéséhez is kell. Ezért teljességgel értelmetlen, még a flash forwardot is el lehetne valóságnak hinni, mert az agyad befolyásolható hangokkal és elektromágnesességgel. A túlzottan valóságtól elrugaszkodás, már nem sci-fi, hanem fantasy, de ez még annak is szar.
  • bino512
    #9
    most attól h nincs áram még lehet ápolt egy ember :D:D:D
  • weine
    #8
    Fostalicska.
    Szép, ápolt emberek, divatos ruhában, kigyúrtan, jól ápoltan 15 évvel az apokalipszis után.
    Ja és testhez álló feszes pólókban.
    Ja, elhittem.
  • bino512
    #7
    Szökés és Heroes forever, na meg Ezel..,talán még Day break.
    Durva hogy egy török sorozatot említek velük egy lapon :D
  • Sir Quno Jedi
    #6
    Gyengusz volt ez nagyon. De a mai sf ínséges időkben ez is valami, úgyhogy marad.
  • Elemir
    #5
    Veled értek egyet öreg. Azt fikázni, hogy milyen mese sztorija van valaminek butaság. Az a lényeg, hogy eredeti legyen.
    A Flash Forward alap ötlete is tetszett, de valahogy nem bírtam tovább nézni a vontatottságát :(

    Itt is a sztoriban nem at tetszik a népnek "mad mind", hogy milyen blődség a történtet, hanem milyen durva lenne. Ennyi.

    Mondjuk akkor is a 24 volt a legjobb sorozat eddig ami bejött. Abban sose volt olyan rész ami unalmas lett volna.
  • BrockSamson
    #4
    Egy bena alapotletet meg elfogad az ember, ha a megvalositas es a sorozat strukturaja illetve tortenetvezetese jo. Tera is baromsag volt, de nem az alapotleten bukott el, hanem hogy uncsi es erdektelen volt.
    Ennel is az a kerdes, hogy mit hoznak ki az egeszbol.
  • DeviloftheHell
    #3
    terra nova legalább értelmes volt annál nagyobb baromságok mennek már 20. akárhanydik évaddal nem tud ez a népség semmit értékelni már
  • Kelta
    #2
    Teljesen igazad van, amcsiknak minden sz@rt el lehet adni :) ennél gagyibb történetet, és sorozatot, ritkán látni..vetekszik a Terra Nová-val, meg az Event-el :(
  • mad mind
    #1
    A legblődebb történetre buknak? Már az alaptörténet olyan logikai hülyeségekkel van tele, hogy a falat kaparod, de ráharapnak. A tévénézőknek már tényleg minden szart el lehet adni.