8
-
#8 A motkány vagy mi, a kedvencem. :D Remélem lesz benne, beszélő aranyhal is . :) -
#7 N em lesznek bemutatva, mivel ha jól értelmezem, a Galaxis őrzői eleve egy komplett képregény, míg az Avengers hősei saját füzetekben kezdték, és csak mintegy mellékesen lett egy olyan sorozat is. Messze nem ugyanaz a szituáció. Mintha a Fantasztikus Négyesnek akarnál felvezető filmeket csinálni. A Rozsomák-filmnek is csak azért lett értelme, mert ő nem az X-menbe kerülésével szerezte a képességeit. -
#6 De nem lesznek a hosok kulon bemutatva arra ertettem... -
billbester #5 Mi az, hogy nem lesznek felvezető filmek xD már a Galaxis örzői maga is egy felvezető film lesz a Bosszúállók 2-höz. A Galaxis őrzőiben Thanost ismerhetjük majd meg és a Galaxis őrzőit és nagy kapcsolat van ám e két szál között. -
#4 CSak az lesz a gond hogy nem lesznek felvezeto filmek ahogy az Avengers elott voltak.. -
rolinev92 #3 Sikeresnek sikeres volt az AllComics.hu-n egy rövid reg után olvashatjátok is a Galaxis Őrzői első pár számát ;) -
#2 Az előzetesből nekem nem az jön át, hogy ez a Super, amit a Gunn rendezett, valami nagyon erőszakos film lenne. A Slither viszont emlékeim szerint szórakoztató volt.
Viszont nem tudom, a Guardians of The Galaxy mennyire lehet sikeres. Nyilván a Marvel logo hoz be nézőt bőven, de annyira szerintem nem sikeres képregény Amerikában sem. -
tomboy013 #1 Ezen a rágcsáló fejű szuperhősön mindig jót nevetek.