Rendezőt kapott a Marvel új szuperhős-csapata

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adampierson
A motkány vagy mi, a kedvencem. 😄 Remélem lesz benne, beszélõ aranyhal is . 😊

DINNYE!!! KUSSHADJ!!!

Zombee
N em lesznek bemutatva, mivel ha jól értelmezem, a Galaxis õrzõi eleve egy komplett képregény, míg az Avengers hõsei saját füzetekben kezdték, és csak mintegy mellékesen lett egy olyan sorozat is. Messze nem ugyanaz a szituáció. Mintha a Fantasztikus Négyesnek akarnál felvezetõ filmeket csinálni. A Rozsomák-filmnek is csak azért lett értelme, mert õ nem az X-menbe kerülésével szerezte a képességeit.

Hedgehunter
De nem lesznek a hosok kulon bemutatva arra ertettem...
Mi az, hogy nem lesznek felvezetõ filmek xD már a Galaxis örzõi maga is egy felvezetõ film lesz a Bosszúállók 2-höz. A Galaxis õrzõiben Thanost ismerhetjük majd meg és a Galaxis õrzõit és nagy kapcsolat van ám e két szál között.
Hedgehunter
CSak az lesz a gond hogy nem lesznek felvezeto filmek ahogy az Avengers elott voltak..
Sikeresnek sikeres volt az AllComics.hu-n egy rövid reg után olvashatjátok is a Galaxis Õrzõi elsõ pár számát 😉
Zombee
Az elõzetesbõl nekem nem az jön át, hogy ez a Super, amit a Gunn rendezett, valami nagyon erõszakos film lenne. A Slither viszont emlékeim szerint szórakoztató volt.
Viszont nem tudom, a Guardians of The Galaxy mennyire lehet sikeres. Nyilván a Marvel logo hoz be nézõt bõven, de annyira szerintem nem sikeres képregény Amerikában sem.

Ezen a rágcsáló fejû szuperhõsön mindig jót nevetek.