A jövőben egymással kommunikálnak majd a tárgyak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többes számban. Mi. Én a gráfokhoz, te a kritikához.
"hibrid autót fejlesztett ki, amely a tulajdonost e-mailben tájékoztatja arról, ha a motor mûködését ellenõrizni kell vagy ha le kell cserélni a gumikat"

Ez mire jó? Nem lesz képernyõ az új kocsikban? Vagy egy led ami jelezné? <#falbav>
azért ha a kulcsomat meg a tárcámat meg tudnám találni nem lenne rossz.
Na, bent voltunk egy darab matek elõadáson, és máris szakértõk vagyunk?

LZ forever

Most ez tényleg kell? Hogy wc ülõke kommunikáljon a kocsikulccsal? Ez kell még és utána jön a kánaán? Egyre faszságabb dolgokat találnak ki, illetve erõltetnek rá az emberekre.
Óh, én lelkes vagyok! Milyen izgalmas is lesz, mikor a hûtõszekrény lehallgatja, hogy a rádió szerelmet vall a vasalónak! Lesz itt még komoly dráma! 😊
Remek... most már minden tárgy kémkedni fog... Orwell kisipari tanuló volt a mai állapotokhoz képest. Sejtett õ elõre, hogy ez lesz, de hogy ennyire durván, azt még õ sem hitte volna.
Természetesen ez a sokat hangoztatott szlogen, hogy "minden mindennel" össze lesz kötve így értelmelen, a telített gráf információtartalma ugyanis nulla. Kisülne az agyunk is, ha minden idegsejt minden másikkal össze lenne kötve, ugyanígy a tranzisztorok is a CPU-kban. 😊