8
-
ipipipipip #8 Többes számban. Mi. Én a gráfokhoz, te a kritikához. -
Com9000 #7 "hibrid autót fejlesztett ki, amely a tulajdonost e-mailben tájékoztatja arról, ha a motor működését ellenőrizni kell vagy ha le kell cserélni a gumikat"
Ez mire jó? Nem lesz képernyő az új kocsikban? Vagy egy led ami jelezné? -
Nailyenugysincs #6 azért ha a kulcsomat meg a tárcámat meg tudnám találni nem lenne rossz. -
Ferrer #5 Na, bent voltunk egy darab matek előadáson, és máris szakértők vagyunk? -
gforce9 #4 Most ez tényleg kell? Hogy wc ülőke kommunikáljon a kocsikulccsal? Ez kell még és utána jön a kánaán? Egyre faszságabb dolgokat találnak ki, illetve erőltetnek rá az emberekre. -
ipipipipip #3 Óh, én lelkes vagyok! Milyen izgalmas is lesz, mikor a hűtőszekrény lehallgatja, hogy a rádió szerelmet vall a vasalónak! Lesz itt még komoly dráma! :) -
zord01 #2 Remek... most már minden tárgy kémkedni fog... Orwell kisipari tanuló volt a mai állapotokhoz képest. Sejtett ő előre, hogy ez lesz, de hogy ennyire durván, azt még ő sem hitte volna. -
ipipipipip #1 Természetesen ez a sokat hangoztatott szlogen, hogy "minden mindennel" össze lesz kötve így értelmelen, a telített gráf információtartalma ugyanis nulla. Kisülne az agyunk is, ha minden idegsejt minden másikkal össze lenne kötve, ugyanígy a tranzisztorok is a CPU-kban. :)