XCOM: Enemy Unknown - az első küldetés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Várom már, de a 6 fõ csapatlimit elborzaszt. Hogyan lesz így nagy hajó támadás, bázisévédés, stb. Az eredeti UFO-ban volt olyan, hogy 20 ellent kellett legyakni ezek során, de a terror helyszíneken is 10 feletti ellen volt. A játék elején, elme manipulációval és totálisan védelem embereimnél olyan mészárálást csaptak, hogy ihaj. A 12-14 fõs csapatoból 6-8 ember simán ottmaradt. Ezt hogyan tervezik visszahozni 6 fõs max. létszámmal...? Az meg röhejes lesz, hogy vagy kevesen lesznek agy béknák lesznek. Mert, ha olyan szintûá tápolás lenne lehetséges, mint az eredetiben, akkor meg esélyelen vagy. 6 senkiházival az elején túlerõ ellen...? Aha...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

az eredeti nagy kedvencem volt és ez méltónak ígérkezik folytatásként.
ha a JA BIA fele ennyire lenne kidolgozva, már egy játszható játák lenne...
Megnézve a legújabb trailert, nagyon eltalálták a hangulatot.
Õszintén megmondva nem játszottam a korábbi részekkel, de ez az eddigi videók alapján tetszetõs. <#eljen>
Eddig qrvajó! Tetszenek a mozis elemek is, jó kis feszkókeltõ 😛... Remélem sok jó természetbeni pálya is lesz, mert azokat minden X-Com részben szerettem 😛

Meg base attack... Grafika szerintem teljesen korrekt, hangulatos.
3:3 xcom/sectoid? ugy latom az ugynokok fogyoeszkoz lesznek, kemeny lesz ^^

anti hero