Két újabb Huawei-termék a magyar piacon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne zavarjon, hogy a te altalad csodalt nem kinai keszulekek is kinaban keszulnek tulnyomoreszt. Raadasul nem egy olyan kinai csoda van, ami siman kenterbe ver nem egy top kategorias nem kinai keszuleket, raadasul nem egy a felearon teszi mindezt.
Nekünk "ingyé" adták netelõfizetéshez az elõzõ táblájukat, a semmitõl sokkal több, sokszor valóban istencsapása (de azért lássuk, be, hogy amin android van, attól csodát ne várjunk), viszont egyáltalán nem az a szétesõs fajta. E-book olvasó helyett (nagyjából egy árban van) ez sokkal jobban megéri. A funkcióját betölti. Bárhol, bármilyen információt beszerzel vele.
.Vajon mi volt előbb? Az ember vagy a hülyeség?
Nem ország és népfüggõ a dolog. Olcsón õk is szart gyártanak, legfejjebb mi hisszük azt, hogy jó áron kiváló terméket kapunk. Vagy szeretnénk hinni.
Ez a kínai kategorizálás azért is hülyeség, mert a fejlesztõ mérnökök jó részét európából meg japánból szipkázták el, a többi melót meg a többi cég is kínában/indiában végezteti. Egyébként én már 1 éve elvagyok egy Huawei telóval, pont annyit ér amennyit fizettem érte, és ez nekem bõven elég. (A reakcióidõ tényleg ratyi, de egy custom rom csodákra képes.)
Én tapasztalatból mondom. Jó, szét éppen nem esett még, de hagy kívánnivalót maga után. Szoftverfrissítést pedig el lehet felejteni.
Azért a huawei már egy ideje kinõtte a kínai technikai csoda kategóriát. Az érintésre alig reagál és széthullikot pedig biztosan tapasztalatok / utánaolvasás alapján mondtad.
Reszkesssssss Apppple!
😄
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezekrõl az érintõképernyõs, kínai technikai csodákról csak azt nem írják, h érintésre alig reagál, illetve fél év alatt elemeire hullik.