10
  • skyhero911
    #10
    Elírtam, (elnézést a rossz szó használatért) az igényes szó helyett nézhető filmet akartam írni. Gondolok itt egy, Vasemberre, District 9-re, avagy sorolhatnám még, mondjuk valakinek ez sem nézhető, de igazából értelmet keresni bármelyik filmbe hülyeség, elgondolkodni ellehet, de sok minden már a film nézése közbe megdől, mint elméleti/gyakorlati kivitelezés.
    Nincs "igényes" nézhető műsor, ami meg az, azt nem az RTL-en találjuk. Ami meg kicsit is nézhető volt, azt abba hagyták.

    (dresden1: te vagy már az okos )
  • Kelta
    #9
    A Modern family egy remek, kiváló sitcom, ne szóld le :)
  • Zombee
    #8
    Nyilván az igényesség jegyében butították le az amúgy sem feltétlenül csúcsintelligens Legyen ön is milliomost is, és csináltak belőle trollparádét azzal a gyökér Friderikusszal. A Maúnika show sikere sem az igényességet bizonyítja. Filmet eleve nem sokat adnak, van, hogy egész hétvégén a saját készítésű szarok mennek.
  • dresden1
    #7
    Ilyen ostobaságot, hogy egy igényes film dob a nézettségen, hogy sikerült röhögés nélkül leírnod?
  • skyhero911
    #6
    Miért vennének értelmes sorozatot? Egyáltalán miért adnának értelmes dolgot a Tv-ben? Legfőképpen a kereskedelmi csatornákon. Az értelem már akkor elveszett amikor évente leadták ugyan azokat, nem is kell nagyot mondanom, szerintem mindenki emlékszik arra, hogy jó pár évig minden karácsonykor a reszkessetek betörők ment. Továbbra is többségben a Zs kategóriás filmek, és évente 6-8 film amit "premierként" leadnak, holott az is már 3-5 éves film. Nem mondom, hogy csináljanak egy HBO-t, mert ott meg minden nap leadják ugyan azt. Csak miért nem lehet olyat adni, ami tanítja az embereket, érdekes, vicces és szórakoztató...?
    Mert nincs benne pénz, amíg a pénzre hajaznak, nem lesz értelmes dolog egyik csatornán sem. Pedig egy-egy igényes film nagyot dobhat a nézőszámon, és nagyobb is olyankor a reklám bevétel....
  • morden
    #5
    Nem vagyok egy nagy műsorszerkeztő, de annyit még én is vágok, hogy nem illik ugyan azt a sorozatot ugyan abban az időben leadni. Viasaton 19:00 tól 20:00 ig megy a Jóbarátok 2 epizóddal, erre rányomja az RTL II is.
  • Csaba42
    #4
    Először azt olvastam, hogy "Egy rém rendes család", de tüzetesebb vizsgálódás után csalódnom kellett. Kb. egy marék lócitromot sem ér ez a felhozatal. :(
  • Zombee
    #3
    Hehe. Dirk Gerkens nyilatkozta, hogy az RTL2 műsorát értékesnek találják, és nem elégedtek meg azzal, amennyit a Digi fizetett volna érte. Nevetséges. Értem én, hogy piaci érték, de attól még okádék az egész.
  • astrobal
    #2
    +1 :D

    reméltem hogy értelmes sorozatokat vesznek meg. hiú ábránd maradt.
  • skyhero911
    #1
    Erről csak ez jutott eszembe
    RTL2