9
The Possession- démoni doboz
-
Ironman2 #9 Nekem nem tetszett -
#8 Eza véleményem, nem volt annyira rossz... -
MagyaR #7 Nah, egész véletlenül rábukkantam, hogy az arénába vetítik a filmet. A többi moziba lehet, hogy csak később fogják. :).
Meg is néztem és hát... sajnos a trailerbe benne voltak a parásabb részek 80%-a. Nagyon sok volt az üresjárat a filmben, s voltak olyan jelenetek, amiken komolyan mondom, hogy röhögtem. A zene, ami a trailerbe hallható egyszer nem tűnt fel, helyette olyanok voltak, amik totál nevetségessé tettek egy-egy parásabbnak ható jelenetet.
Azon röhögtem a leginkább, amit a zsidó ördögűző művelt a film vége fele fele. :D. Kész röhej volt.
Volt egy jelenet, amikor a kislány párbeszédbe bonyolódott a ládával, az is inkább vicces volt, mint félelmetes :D.
Összességében, nem volt rossz film, mert a hangulata egész tűrhető volt, de sok volt benne a semmitmondó jelenet, kevés volt benne a para, voltak benne inkább viccesnek ható parás jelenetek, s egy-egy jelenetet meg a nevetséges zenei aláfestés cseszett el.
Nem mondom, hogy nem érdemes megnézni a filmet, de moziban szerintem nem éri meg. Mondjuk a hangzása a filmnek elég pöpec volt a moziban, de szerintem emiatt ne adjatok ki rá 1100-1500 ftot :).
Az imdb értékeléssel egyetértek. 10/6
ui: A trailer alapján jóval parásabb filmre számítottam. E téren csalódtam benne. -
Ironman2 #6 -
#5 Tipikus tinédzser, azok a fránya hormonok... :) -
#4 aranyos filmnek tűnik:)
"apu, kapar a torkom" -
#3 én bevállalom fényes nappal hanggal is! :D -
#2 Frászt kaptam a trailertől amikor a harmadnaposok előtt levetitették...
Amugy megneznem fényes nappal hang nelkul : DDDD
-
MagyaR #1 http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40&feature=player_embedded
port.hu szerint csütörtökről kéne, hogy játsszák a mozikban itthon, de megnéztem pár mozi csütörtöki műsorát és szomorúan tapasztaltam, hogy nem szerepel közöttük.
Nem tudja valaki, hogy mikorra is várható a film, mert rákerestem googlen és szept. 20-at látok több helyen is.