The Possession- démoni doboz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nem tetszett

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Andr0
Nah, egész véletlenül rábukkantam, hogy az arénába vetítik a filmet. A többi moziba lehet, hogy csak késõbb fogják. :).

Meg is néztem és hát... sajnos a trailerbe benne voltak a parásabb részek 80%-a. Nagyon sok volt az üresjárat a filmben, s voltak olyan jelenetek, amiken komolyan mondom, hogy röhögtem. A zene, ami a trailerbe hallható egyszer nem tûnt fel, helyette olyanok voltak, amik totál nevetségessé tettek egy-egy parásabbnak ható jelenetet.

Azon röhögtem a leginkább, amit a zsidó ördögûzõ mûvelt a film vége fele fele. :D. Kész röhej volt.

Volt egy jelenet, amikor a kislány párbeszédbe bonyolódott a ládával, az is inkább vicces volt, mint félelmetes :D.

Összességében, nem volt rossz film, mert a hangulata egész tûrhetõ volt, de sok volt benne a semmitmondó jelenet, kevés volt benne a para, voltak benne inkább viccesnek ható parás jelenetek, s egy-egy jelenetet meg a nevetséges zenei aláfestés cseszett el.

Nem mondom, hogy nem érdemes megnézni a filmet, de moziban szerintem nem éri meg. Mondjuk a hangzása a filmnek elég pöpec volt a moziban, de szerintem emiatt ne adjatok ki rá 1100-1500 ftot :).

Az imdb értékeléssel egyetértek. 10/6

ui: A trailer alapján jóval parásabb filmre számítottam. E téren csalódtam benne.

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

0Fritz0
Tipikus tinédzser, azok a fránya hormonok... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

shaba23
aranyos filmnek tûnik:)

"apu, kapar a torkom" <#idiota>
Frosty01
én bevállalom fényes nappal hanggal is! :D

practitioner of the forbidden arts of death

kakaoskalacs
Frászt kaptam a trailertõl amikor a harmadnaposok elõtt levetitették...
Amugy megneznem fényes nappal hang nelkul : DDDD

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

http://www.youtube.com/watch?v=0gBeG31fX40&feature=player_embedded

port.hu szerint csütörtökrõl kéne, hogy játsszák a mozikban itthon, de megnéztem pár mozi csütörtöki mûsorát és szomorúan tapasztaltam, hogy nem szerepel közöttük.

Nem tudja valaki, hogy mikorra is várható a film, mert rákerestem googlen és szept. 20-at látok több helyen is.