15
  • adampierson
    #15
    "streamként és letöltve is nézhetők" Most akkor, nem az lesz, hogy rippelni sem kell majd a DVD/BD-t, és már a megjelenés előtt egy hónappal szétterjed a neten, a nem mozis, hanem kiváló minőségű anyag, mely ezzel az egy hónap előnnyel talán ki is nyírja a bolti nyereség egy részét?
  • Zombee
    #14
    Miről beszélsz? Letöltés eddig is volt legálisan, a hír itt az, hogy ezúttal a fizikai hordozó előtt elérhető lesz. Arról ne is ábrándozz, hogy a kiadók majd ingyen adják neked a premierfilmeket, arra továbbra is ott lesz az alternatív megoldás, ha ingyen akarod. Ezzel kapcsolatban azért mondanék valamit. A kiadók és a filmgyártás üzleti alapon működnek, gazdasági társaságként, haszonszerzés céljából adnak el neked egy terméket. Vannak részvényesek, tulajdonosok, akik ezt azért csinálják, hogy pénzük legyen belőle. Nem te határozod meg, mennyit kaszáljanak rajta, te is a több bevételt tartanám szem előtt, ha stúdiód, kiadód lenne. Ők piacra dobnak egy terméket, amit te nem vagy köteles megvásárolni, ha nem tetszik a minőség vagy az ár. Persze le is töltheted, de akkor már ne vergődj olyanokon, hogy sokat kaszálnak, hisz téged nem érint.
  • Zombee
    #13
    Konkrétan az gagyi, ami fent van már angolul a hazai torrenteken, pl. az alább említett oldalon is. A BDripeknek szép képe szokott lenni, bár DVD rip is készülhet jó, ha hozzáértő csinálja. A legelső scene verziók sosem jók, csak röptében két kattintással rippelnek egyet, hogy ők legyenek az elsők, a sok hülye meg ugrik rá, hogy elsőként láthassa.
  • Rotcsa
    #12
    Ezt a filmet meg nem venném, az biztos! Épp most néztem meg( 1 perce sincs) és azt vártam, hogy majd fény derül arra, hogyan került az az alien a 8. utas a halál c. film űrkompjára, de ebből nem derül ki.
    Se az, hogy az Alienek hogy jöttek létre... Mert azt is olvastam, hogy ez azt hivatott bemutatni.
    Kikel az ufoból a végén az a dög, ami igazából nem is aliennek tűnik, hanem egy értelmes lénynek, aminek van egy másik lény a szájában. (ami kiugrik a szájából, az olyan, mintha szeme is lenne)
    A másik blődség benne, h a csaj kioperálja magából azt a dögöt és utána meg sem kérdezik tőle, h hogy van, mi lett vele? Természetesnek veszik, hogy átmetszett hassal csurom véresen csak odarohan... ráterítenek valami pokrócot oszt cu....
    Még valamire adjon nekem valaki válasz:
    Ha a műtőben elvileg lehibernálta azt a szar, akkor hogyan lehetett a film végére életben?
    Ha pedig ez alien-képződménynek tekinthető, akkor ennie kell, h fejlődjön, igaz? Namár most, ha olyan ellenálló a fagyasztással szemben, hogy kibírta, mert valami alien, az ok... de miért nőtt meg olyan nagyra, ha nem is volt mit ennie???!
    Akkora blődségek vannak ebben a filmben, hogy az nem igaz........!
  • Yagami
    #11
    (Hát) még te milyen kemény vagy ezzel a hsz-eddel. Bár a többi is hasonló szokott lenni. Egyébként ez egy nagyon jó ötlet, lassan talán végre megérjük, hogy digitális formában ingyen letölthetővé válnak termékek és nem kell értük fizetni. Bőven eleget kaszálnak a mozijegyeken...túl sokat is.
    További szép napot!
    (ez a film meg megéri minimum a BDrip-szintet, ha nem a HD-t. Egyszer csak kihal a DVDrip is remélem)
  • GaborT28
    #10
    Azért nem minden rip gagyi. Igenis vannak jó minőségűek; és fogadni mernék, hogy ha egymás mellett elindítasz egy jó minőségű DVD/BD ripet és egy eredeti dvd-t, lehet, hogy nem tudnál különbséget tenni. Amúgy meg tökmind1; mert, ha a film alapból sza@r, akkor a minőség sem segít rajt. És ez az ami elsődleges szempont(kellene hogy legyen).
  • Zombee
    #9
    Semmi bajom a DVD/BD ripekkel, csak nem nézek igénytelen kockás alacsony bitrátájút, ha nem muszáj.
  • vg
    #8
    Úgy úgy! Ez határozottan igaz egy nagy költségvetésű sci-fi, alapvetően látvány filmre.
  • GaborT28
    #7
    Jah, egy film csak akkor lehet élvezhető, ha kiégeti a szemed a HD.
  • Zombee
    #6
    Szerintem fos a képe annak a DVDripnek, a film meg egyszerű, mint a faék. Én majd újranézem rendes kivitelben, az első ripek mind gagyik, arra mennek rá, hogy első legyen.
  • sanyicks
    #5
    van felirat már rég, és a rip is jó minőségű ;) (bár nem nehéz a mozinál jobb minőségűnek lenni)
  • Stranger666
    #4
    én is megnéztem moziban csak tisztábban akartam látni egyes dolgokat ezért már újra látni akartam... felirat volt hozzá, jó a kép és a hang. az oltogatós hangnemedet meg feldughatod magadnak te pöcs.
  • Zombee
    #3
    Ettől most kurva kemény vagy, hogy ezt megosztottad velünk. Van ott egy felirat nélküli DVD9, meg egy felirat mélküli DVD rip, aminek nem is túl szép a minősége. Vagy lekaptad valamelyik átmenetileg fent lévő kamerás hangos ripet? Nyilván nem te vagy a célközönség, itt most a kalózkodás ellen minőségi alternatívát akarnak kínálni, neked arra nyilván nincs szükséged. Én meg fogom venni előbb-utóbb (3000Ft-ért nem), moziban néztem, tetszett, várom a sztori folytatását.
  • xido
    #2
    ennyit a megelőzésről:))))))
  • Stranger666
    #1
    kár h most szedtem le ncorról a dvdripet