5
  • gergely1991
    #5
    Esetleg azt meglehetne valósítani hogy, az illető meghallgatja az előadó zenéit így saját magának összeállíthat egy zenei albumot,majd ezt követően banki átutalással(olcsón),vagy ingyen(megjelenő hirdetések fejében). Így nem csak otthonról lehetne megszerezni hanem, így még spórolni is lehetne a plusz költségeken.Nem tudom hogy ez már meg van-e így oldva?
    Egyáltalán mennyien vesznek cd-t? Mennyibe is kerül? És mennyien töltik le illegálisan? Gondoljuk csak át.....
  • Zombee
    #4
    Tény, hogy sokan vásárolnak digitálisan, de azért még van becsülete a szép hanghordozónak is - az Iron Maiden mostanában adja ki újra a korai lemezeit szép képes bakeliten, tehát megéri akár ilyet, akár másmilyet kiadni igényesen. Az előállítási költségek ma már olyan szinten vannak, hogy szerintem nincs értelme leállítani a fizikai adathordozón való terjesztést se zenék, se filmek esetében.
  • Tetsuo
    #3
    Kitalalhatnanak mar olyan hanghordozot is, ami idotallo es jo minosegu, hogy legyen ertelme gyujteni.
    A bakelitnek kene mar egy utod.
    Amellett a felhoket ugyanugy megtarthatnak felolem.
  • Zombee
    #2
    Tulajdonképpen a jelenlegi modellek együttesen ugyanolyan megélhetést biztosítanak mindenkinek, akik eddig jól megéltek belőle: a kiadóknak és a popsztároknak, nincs itt gond.
  • Meridian
    #1
    Még mindig keresik a módját annak, hogyan adják el (sózzák rá a vásárlóra) a 10 számos albumból az 1db értékes és jó szám mellett azt a 9 db zeneszámot is ami totál értéktelen...

    Nem beszélve azokról az albumokról, ahol 1db jó szám sincs.