Íme American McGee legújabb alkotása, az Akaneiro

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, szükség van rá, különben nem érzed, mekkora hülyeséget sikerült mondanod.

IMYke2.0.0.0
Nincs szükség az alsó iskolás szintû. lenézõ hangnemre.

Ha nem érted, hogy mire célzok, akkor nem próbálkozz iróniával és kioktató hangnemmel se, kérlek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Heh, te tényleg azt hiszed, hogy a játékokat azért csinálják, hogy neked jó legyen? De édi...

Elárulom, ha így magadtól nem jöttél rá, hogy a többinél is pont ugyanarra megy ki a játék.

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy velem van a baj, de nem értem a kérdésed lényegét.
Mi az, hogy a "többiért is" fizetek?
Olyanért fizetek, ami akkor, abban a stációban teljes, egész játék. A DLC-s lehúzásról meg van a külön véleményem. S igen, én is vettem már DLC-t.

A F2P (rosszabb esetben a P.ay 2 W.in) hozzáállásban, terjesztési metódusban a "nem teljes" érzés zavar és az, hogy TUDOM, hogy mire megy ki a játék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zombee
Akkor fizetsz érte. A többiért is fizetsz, nem?

IMYke2.0.0.0
Free To Play lesz. Szóval: részben felejtõs, mert bizonyos tartalmakért tejelni kell = nem egész játék.

A történet szerint ugyanis Piroska a feudális Japánban veszi fel a harcot a különbözõ, pokolbeli szörnyetegekkel. <#zavart2>