Puzsér Róbert sport szakkommentátor lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, eloszor en is csak a tv-ben lattam, aztan rakerestem, hogy megis mit tett le eddig az asztalra.
A radios musorai kozul pl a filmes letoltheto a netrol (A Het Mesterlovesze). Szerintem nagyon jo. Az meg, hogy a tv kedveert ratett egy lapattal az arcolasra kit erdekel? 😊 A VIVA dijkiosztos produkcioja is vicces volt, plane, hogy a utana a nyertes kvazi igazolta is amit o elmondott. En birom a fazont.
A radios musorai kozul pl a filmes letoltheto a netrol (A Het Mesterlovesze). Szerintem nagyon jo. Az meg, hogy a tv kedveert ratett egy lapattal az arcolasra kit erdekel? 😊 A VIVA dijkiosztos produkcioja is vicces volt, plane, hogy a utana a nyertes kvazi igazolta is amit o elmondott. En birom a fazont.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Hát, sokan tényleg csak a TV-bõl ismerik, pedig nem ma kezdte a 'szakmát'. Emlékszem még a Szélsõközép címû rádiós mûsorára, aminek az elsõ RadioCafe-s adását követõen már sejtettem, hogy ezt rövidesen be fogják tiltani. Aztán az utóbbi években a lightosabb filmes mûsora ment hétvégente, az sem volt egyszerû 😊
Sokan fikázták a Csillag születik miatt is, miközben csak annyi történt, hogy élõ adásban kimondta azokat a szavakat, amelyeket az ember otthon a TV elõtt is elmond.
Igazi 'polgárpukkasztó' 😊
Kíváncsi lennék hogy kommentál egy meccset 😄
Sokan fikázták a Csillag születik miatt is, miközben csak annyi történt, hogy élõ adásban kimondta azokat a szavakat, amelyeket az ember otthon a TV elõtt is elmond.
Igazi 'polgárpukkasztó' 😊
Kíváncsi lennék hogy kommentál egy meccset 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Jah, hogy csak focit szakkommentál; akkor csupán azt várom, mikor jelenti ki, hogy kapura lõttek az adogatóvonalon belülrõl.
Jó választás!
Õ az az ember, aki egy éve a TV2 reggeli mûsorában végignézte a Batman-Arkham Asylum játék trailerét, majd fél órán át elemezte azt, mint a Dark Knigth Rising filmelõzetesét, párhuzamba hozva az elõzõ mozival, a mostani részben szereplõ gonosztól (akit a játék trailerben látott) egészen a film zenééig mindenrõl sikerült neki értekezni.
Várom, mikor állítja majd Szávay Ágit lesre
Õ az az ember, aki egy éve a TV2 reggeli mûsorában végignézte a Batman-Arkham Asylum játék trailerét, majd fél órán át elemezte azt, mint a Dark Knigth Rising filmelõzetesét, párhuzamba hozva az elõzõ mozival, a mostani részben szereplõ gonosztól (akit a játék trailerben látott) egészen a film zenééig mindenrõl sikerült neki értekezni.
Várom, mikor állítja majd Szávay Ágit lesre
...igen hozzánemértõ módon vezeti a labdát, ez a focista teljesen inkompetens , nem is értem mi keresivalója van ebben a csapatban, és lõ és véletlenül bement, mekkora nimand a kapus hihetetlen ,hogy ezeket kell néznem.......
Ez mekkora egy balfasz.