58
  • mousee
    Könyörgöm jöjjön már el a világvége, és pusztuljon ki a magadfajta idióta. A maradékért se kár, ennyi áldozatot megér egy globális reset :D
  • tomboy013
    Egyrész: Mindjárt megint eltűnik ez a gagyi video. Másrészt: Mi ez az undorító rendszer? =D Hogy néz ki ez az akadozós izé? =D LOL
  • tomboy013
    Mindig eltűnik a hozzászólása ennek a csicskának
  • mousee
    Hurrá, így mostmár Magyarország, mint a világ közepe, és a kiválasztottak országa, ahol mintaéletet él az összes mintapolgár, és a mintapolitikusaink sosem hazudnak, inmáron megmenekül a világ vége elől, amit a windózba integrált trójai rendszer fog okozni. A világ majd végleg elpusztul a Windows 8 SP1 megjelenésével, ahol aktiválódik a SKYNET, de a Kárpát-medence megmenekül, és mi leszünk az új Atlantisz, hála neked.

Egyéb meglátás? Ne add fel, hála neked és végtelen újjászülető regjeidnek, minden nap könnyesre röhögöm magam az SG-n és a HWSW-n.
    Már csak valami olyan oldalt kéne találni, ahol értelmes hírek mellett értelmes emberek beszélgetnek, a magadfajtát pedig fél óra alatt kivágják a francba.
  • Papichulo
    "azért mert ott legalább megpróbálták elbagatellizálni a dolgot"

Ertem, ha elbagatelizaljak az jo, ha nem is beszelnek rola, az rossz... nem tul logikus, dehat nalad mi az?! :)

btw: Ki all az osszeeskuves elen? :)
  • Papichulo
    Akkor mar miert nem a hwsw.hu-t kapcsoljak le?
  • Papichulo
    "próbálkoznak csak nem jön össze valami hiba folytán még mindig itt vagyok"

Valami azt mondatja velem, hogy hamarosan ossze fog jonni ;)
  • Papichulo
    Hoppa, ugy latom troll kollegankat kozben banoltak megint :)
  • tomboy013
    Mi ez a fos video? Laggol a rendszer mint a szar Látom már miért vagy droid fan
  • Papichulo
    Te vagy itt a "hardest punishment" mindenkinek... nincs itt mar szukseg windows-ra sem. Szerintem a te testedben is egy Celeron 900 dolgozik es te magad vagy a trojai! :)
  • mousee
    Valaki fejlesszen ki a fórumra egy "Report Troll" gombot pls. Thx.
  • narumon
    Bár belinkeltem máskor is de hülye vagy ahhoz is hogy felfogd (vagy csak nem érted), nem az XP vezeti listát. Nézz szét olyan oldalakkal ami a világról csinál listát, a Win7 a legelterjedtebb oprendszer.
  • narumon
    Minek? Én megtettem, akkor meg jöttél azzal hogy nadejó de mennyivel drágább. Felesleges rád időt pazarolni.
  • tomboy013
    Szegénynek nulla élete, nulla barátok, itt legalább foglalkozik vele valaki =D
  • quantum
    Ne már, én csak miatta járok ide röhögni...
  • Papichulo
    Vedd mar eszre, hogy itt a kutya sem akar veled vitatkozni! Legyel boldog a szutyok gepeddel, de ne kezd el legyszives minden egyes cikknel a hulyesegeidet mantrazni es megprobalni meggyozni mindenkit, hogy nekik is az a jo, ami neked!

Nem veletlen dobtak ki mar ezerszer a forumrol. Mindig visszapofatlankodsz es kezded ujra az erosen visszataszito stilusoddal. Meg ha esetleg igazad is van valamiben, akkor is ellentetes hatast generalsz a prezentacioval. Nem irigylem a korulotted elo embereket, ha IRL is ilyen vagy...
  • tomboy013
    Ha te mondod biztos úgy is van =D
  • tomboy013
    Valamit biztos kompenzálni próbál a kissrác :D
  • Papichulo
    Legyunk oszintek, te mindent gyulolsz, ami nem celeron 900+ubuntu vagy x8+android ;)
  • tomboy013
    Itt egy operációs rendszerről van szó nem az életed múlik rajta úgyhogy csak nyugi. Nálad komoly problémák vannak odabent ;)
  • tomboy013
    A Droidról csak annyit, hogy magasról lehet jó nagyot zuhanni. Nézd meg a Nokiát. Régen midnekinek Nokiája volt mert király volt a symbian. Senki nem gondolta még akkor, hogy a csőd szélére kerül a cég 2011-re. Droiddal is könnyen előfrdulhat idővel hogy sikertelen lesz. Nem azt mondom hogy jövőre, de nem ez fog az uralkodó rendszer maradni örökre. Minden 10 ezer forintos fos telefonon android szaladgál és a nagy része nem azért veszi meg a droidos telót mert annyira jó, hanem mert olcsó telefont akar és nem érdekli mivan rajta. Szerencsére a Nokia ismét javuló tendenciát mutat mert egy remek rendszert kezd alkalmazni a telefonjain amivel ki tud emelkedni a többi gyártó közül. Persze az alpári hozzászólásaid alapján nem várom hogy felfogd amit mondtam, mert úgyis csak a kötekedést látom az írásomban...
  • Papichulo
    "XP vezeti a toplistát máig"

Abbol mar nem nagyon installalnak manapsag... viszont Win7-Win8 vonalon meg boven 1.3 millio felett, szoval a szamokbol kiindulva a Win7 ugyanaz desktop-on, mint az Android mobile vonalon :)

"ha nagyon lágyan és kecsesen akarom kifejezni magam"

Ne aggodj, neked minden szavadbol csak ugy arad a szofisztikaltsag! ;)
  • Papichulo
    "Naponta 1,3 millió Androidos készülék kel életre"

Ez egy non-sequitur a te szadbol, mert ebbol a logikabol kiindulva a Windows a legjobb desktop OS, mivel abbol installaljak a legtobbet ;)

Tudod, kecske es kaposzta dolog?!
  • tomboy013
    Ez amúgy miről beszél itt egy telefonos hírnél? :D
  • hurkaur
    "További jó rárántást kivánok a sok gigaherces sokmagos gépeden a további trollkodáshoz !" juj a szog a zsakbol
  • hurkaur
    "vagy ezért fizetnek az SG-nél? ;)" ha fizetne neki barki is valamit, szerinted meg mindig azt a hulladekot hasznalna ? :)
  • Papichulo
    "én is ezt hazudnám ha még lejátszani se tudnám 25 FPS-sel az alábbi videót"

Komolyan reverse-psichology-val probalkozol? Ez sem mukodik mar altalanos iskola utan... nem csak a kockara rahuzott virtual-desktop :)

"kövekező troll kritizőrt kéretik befáradni"

En inkabb ugy erzem, hogy te fogsz nemsokara ujra kifaradni :)
  • mousee
    Na idefigyelj te jómadár:

Egyrészt a kutyát nem érdekli ez a sok csilivili szar, én dolgozni szoktam a gépemmel, nem pedig fényesíteni a cerkát az imbolygó ablakokra, amik már olyan szinten kimentek a divatból mint a comic sans.

Másrészt ezek nagyon jól néznek ki, de ha használni is szeretnéd a gépedet, akkor 10 perc után agyfaszt kapsz tőlük. Hidd el, tapasztalat. Én is linuxot használok évek óta, eleinte én is belőttem hasonlóra a gépet, ha nem randa giccsesebre mint a tiéd, kb 2 napig bírtam elviselni, utána visszahúztam kb aero szintűre a dolgot. A több sokszor kevesebb.

Harmadjára: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy ezért fizetnek az SG-nél? ;)

Na jóccakát, javaslom a kulturáltabb fórumozó kollégáknak, hogy ne etessük a arrakistor 16845. regjét, had fulladjon szépen a saját hülyeségébe. Uff.
  • Papichulo
    Ertsd mar meg, hogy 16 eves kor felett mar senki sem bohockodik ilyenekkel... majd te is meg fogod latni! ;)
  • hurkaur
    "Alig várom hogy valaki vegyen már fel egy 900 Mhz-es celeronon 1280x720-ban 25 FPS mellett egy youtube videóról készült deszktop animációt a Windows 7-ről vagy 8-ról !!!"
    ahhoz eloszor bekene tornie egy muzeumba
  • Papichulo
    Aaaaaand... Here we go again... :)
  • mousee
    arcpálma
  • mousee
    Szar mi, hogy nem tudsz flémelni? :D Csak megszokásból, tedd már be valamelyik szutyok videódat pls :D

Idióta :)
  • tomboy013
    Miért baj az ha nem reagálnak rá? attól még elolvashatták....