Windows Phone 7.8 és 8 részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Egyéb meglátás? Ne add fel, hála neked és végtelen újjászületõ regjeidnek, minden nap könnyesre röhögöm magam az SG-n és a HWSW-n.
Már csak valami olyan oldalt kéne találni, ahol értelmes hírek mellett értelmes emberek beszélgetnek, a magadfajtát pedig fél óra alatt kivágják a francba.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ertem, ha elbagatelizaljak az jo, ha nem is beszelnek rola, az rossz... nem tul logikus, dehat nalad mi az?! 😊
btw: Ki all az osszeeskuves elen? 😊
Valami azt mondatja velem, hogy hamarosan ossze fog jonni 😉
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem veletlen dobtak ki mar ezerszer a forumrol. Mindig visszapofatlankodsz es kezded ujra az erosen visszataszito stilusoddal. Meg ha esetleg igazad is van valamiben, akkor is ellentetes hatast generalsz a prezentacioval. Nem irigylem a korulotted elo embereket, ha IRL is ilyen vagy...
Abbol mar nem nagyon installalnak manapsag... viszont Win7-Win8 vonalon meg boven 1.3 millio felett, szoval a szamokbol kiindulva a Win7 ugyanaz desktop-on, mint az Android mobile vonalon 😊
"ha nagyon lágyan és kecsesen akarom kifejezni magam"
Ne aggodj, neked minden szavadbol csak ugy arad a szofisztikaltsag! 😉
Ez egy non-sequitur a te szadbol, mert ebbol a logikabol kiindulva a Windows a legjobb desktop OS, mivel abbol installaljak a legtobbet 😉
Tudod, kecske es kaposzta dolog?!
killall imagent
killall imagent
Komolyan reverse-psichology-val probalkozol? Ez sem mukodik mar altalanos iskola utan... nem csak a kockara rahuzott virtual-desktop 😊
"kövekezõ troll kritizõrt kéretik befáradni"
En inkabb ugy erzem, hogy te fogsz nemsokara ujra kifaradni 😊
Egyrészt a kutyát nem érdekli ez a sok csilivili szar, én dolgozni szoktam a gépemmel, nem pedig fényesíteni a cerkát az imbolygó ablakokra, amik már olyan szinten kimentek a divatból mint a comic sans.
Másrészt ezek nagyon jól néznek ki, de ha használni is szeretnéd a gépedet, akkor 10 perc után agyfaszt kapsz tõlük. Hidd el, tapasztalat. Én is linuxot használok évek óta, eleinte én is belõttem hasonlóra a gépet, ha nem randa giccsesebre mint a tiéd, kb 2 napig bírtam elviselni, utána visszahúztam kb aero szintûre a dolgot. A több sokszor kevesebb.
Harmadjára: Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy ezért fizetnek az SG-nél? 😉
Na jóccakát, javaslom a kulturáltabb fórumozó kollégáknak, hogy ne etessük a arrakistor 16845. regjét, had fulladjon szépen a saját hülyeségébe. Uff.
ahhoz eloszor bekene tornie egy muzeumba
killall imagent
Idióta 😊