Böngészőválasztás - mindenben együttműködik az EU-val a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
killall imagent
FOSS buzi titulust meg sajnos nem sikerult kierdemelnem, de erre talan csak az lehet az egyetlen magyarazat, hogy ami opensource az tokeletes es ezert senki sem fikazza, mig amit epul vagy a microsoft csinal, az csakis szar lehet, mert ott csak jol fesult 2 talicska apro majom dolgozik, ellenben az sg.hu jol szitualt mernok-informatikus/csillagasz/matematikus/biologus/kemikus diplomas community-jevel.
killall imagent
Te melyik vagy?😊
killall imagent
Tudod, hogy itt nem ez szamit?! Ez itt HIT kerdes nagyon sok embernek... foleg a leghangosabbaknak... az ervek nem jatszanak szerepet... 😉
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A mac jó a kreatív emberkéknek, akik hajlandóak picit többet fizetni, cserébe kapnak egy stabilabb, vírusmentesebb, jobb platformot, amivel nagyátlagban negyede annyi gond van mint az fent említett ablakokkal.
És végül a pingvin, aki tapasztalatom szerint már évek óta megállja a helyét egy átlagos otthoni, illetve kisebb irodai közegben. "
Hogy te ezert mit fogsz itt kapni... 😊
Ha játszani akarsz a gépeden, akkor is rá vagy kényszerítve, a játékok jelentõs része szintén windóz only (meglássuk STEAM for linux elhozza-e a megváltást, ha csinálnak olyan akciót hogy (hasamra ütöttem) pingvin alatt 1 évig fele áron van minden játék, akkor jelentõs tömeget tudnának átmozgatni, szóval megvan a sanszuk ha tényleg windóz függetlenedni szeretnének).
Fotosopp, CAD szoftverek, egyéb prof cuccok nagyrésze szintén windózonly, bár itt megvan a lehetõséged, vehetsz mac-et (ha ilyen programokat használsz, valószínûleg nem egy mac ára fog földhöz vágni).
Ideje lenne platformfüggetlen programokat, és játékokat csinálni, és belõni a piacot 33% windóz, 33% alma és 33% pingvinre.
A windows nagyon jó vállalati környezetbe, mert jól menedzselhetõ, korlátozható.
A mac jó a kreatív emberkéknek, akik hajlandóak picit többet fizetni, cserébe kapnak egy stabilabb, vírusmentesebb, jobb platformot, amivel nagyátlagban negyede annyi gond van mint az fent említett ablakokkal.
És végül a pingvin, aki tapasztalatom szerint már évek óta megállja a helyét egy átlagos otthoni, illetve kisebb irodai közegben.
És ahogy már lentebb írtam, az egész böngészõválasztósdi egy oltári nagy f@szság, aki akart az eddig is fel tudott rakni magának egy random alternatív böngészõt, éveken át a kutyát nem zavarta a dolog.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Regards,
Naivan aszittem kepben vagy arrol, amirol osztod az eszt😊
>valószínûleg azért mert nincs monopol helyzetben.
Ezzel konnyu dobalozni, de arulja mar el vegre valaki KOZERTHETOEN, hogy mi a monopolhelyzet definicioja...
Tessék baszki:
http://lmgtfy.com/?q=eu+case+against+microsoft
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Konkretan milyen szabalyokat baszki? Nem itegralhato tetszoleges szoftver 90% feletti reszesedesu OS-be??? Ilyen alapon egy filesystem iro ceg is beperelhette volna az MS-t, hogy nincs filesystemvlaszto kepernyo es az ntfs nem cserelheto le masra, es ezert kevesen veszik az o filesystemuket windowsra😊
Mi koze van a beepitesnek ahoz, hogy hardware-el adjak avagy sem...
Pont sokkal jobban korlatoz egy telefon OS, mert meg le se tudod cserelni, he nem tetszenek a korlatozasai...
Az egesz arrol szol, hogy fizetett a Mozilla es a Google nehany EU-s fejesnek, hogy csurranjon mar nekik is valami😊
Ahhoz eloszor az MS-nek ki kene adnia az IE-t iOS-re 😊
#8 a telefon os-eket nem vizsgálják a monopolellenes eljárások során, mert ott az os nem elválasztható a hardvertõl, így eleve értelmetlen monopóliumról beszélni. Ettõl függetlenül eljöhet az idõ, amikor nekimennek az apple-nek az appstore szabályok miatt, de ehhez elõször megfelelõ precedens kell és maga a telefon os-ekhez bevezetett appstore üzleti modell még túl friss ahhoz, hogy bizonyítható legyen a piacellenes törekvés. Az MS-t sem az IE 1.0 vagy a widows 3.0 megjelenésekor vonták górcsõ alá ugye.
Viszont sztem elõbb vagy utóbb a droidot vagy az ios-t, sõt, ha már lúd legyen kövér alapon akár az OSX-et is elkezdik csesztetni hasonló értelmetlen baromságokkal.
Amúgy szánalom ez az egész böngészõválasztó/media player mentes verziós hiszti az EU részérõl. Mint a rossz gyerekek, komolyan.
Különben meg értem én a viccet, hogy Metro dizájn, meg monokróm, de vajon az eredeti ikon tulajok mind hozzájárultak a logójuk elrondításához?
LZ forever
Jó hogy nem windows telepítésnél majd megkérdi a windows hogy mit szeretne ön telepíteni, a windows-t, vagy linuxot?
http://android-forum.hu/