19
Realms of Ancient War
-
MadWenom #19 Sziasztok!
Megvettem eredetiben a játékot és nem tudom, hogyan kell full sreenbe tenni!
álítólag valamilyen config.ese filet kell szerkeszteni
Én csak ezt találtam a játék könyvtárában
Realms Of Ancient War - Config.exe
hogyan kell egy filet szerkeszteni?
Csak total commanderem van meg a sima windows
-
deicide #18 Üdv..
Valami oknál fogva nem tudok tovább menni a törp királynál..!
Mindenkit levertem ez a nyomorult nem csinál semmit..:( -
maffino #17 Nekem magyarul települt, nem kellett változtatnom semmit. A steam is magyarra van állítva.
-
#16 a steames változatot valakinek sikert magyarítani? -
kjhun #15 Valaki letesztelné ezt??
Idézem nCore-ról:
lostprofeta írta:
A játékban alapból van MAGYAR FELIRAT, csak nem tudom, hogyan lehet bekapcsolni, viszont van egy tippem. Ha valakit érdekel, megpróbálom megoldani és feltöltöm ide a módosított fájlt.
teljesen egyszerű.
a telepített könyvtárban van egy .ini fájl.
szövegszerkesztővel megnyitod és megkeresed a Language sort.
itt átírod az english sort hungarian -ra és mented. innen már magyarul ír ki mindent.ennyi.
Ha jó képet pls. -
kjhun #14 Állítólag holnap jön ki a magyar feliratos verzió, 576kB-on azt írják. -
#13 Steam-en most -25% 11.24 euro! -
Andrews2007 #12 Igen a térkép után annyi a játéknak. :D Térképnél nem megy tovább. :) Látszik hogy kis friss csapat fejleszthette. -
GLIPX #11 Értem.Hát akkor ezt kihagyom. -
#10 "Én előrendeltem, de már most sajnálom, hogy kidobtam rá 13 eurót.
1. Rosszul optimalizált
Core i5, 8 GB RAM, Geforce GT540M gépen a BF3 Ultra minőségen 25 FPS+ volt, ez High minőségben 30, ha mozgok és jön rám az ellen, 15-18. Ezt a játék grafikája nagyon nem indokolja, remélem jön rá patch vagy valami. Konzolport, de mégis szarul fut, röviden ennyi.
2. Nincs térkép
Ezt ki lehet bírni, mert a szintek rohadt lineárisak, csak egy irányba lehet menni (néha elágazás egy-egy ládával). A kijelölt küldetés célját pedig egy nyíl mutatja, ha akarod.
3. Unalmas a zsákmány
Most ne hasonlítsuk a Diablo 3/Torchlight 2 kombóhoz, de még egy Diablo 1-hez képest is unalmasak. Lábszárvédő. Nyers lábszárvédő. Kék nyers lábszárvédő. Piros nyers lábszárvédő. Satöbbi, ilyen kombinációkban. Itt most ne arra gondoljatok, hogy "csak nem játszottál eleget és nem esett semmi jó neked". Ha meghalsz egy pályán és elfogynak a soulstone-jaid, kezdheted újból és ugyanazokat a cuccokat fogod megtalálni, amit előzőleg.
Egérrel, billel jól irányítható, azt nem cseszték el."
"a játék atom laggos, 20FPSnél több nem igen van, pedig a grafika nem eget rengető"
"Én wizarddal mentem, ugyanez..bementem portálba és van 1 szép képem, meg zene. Nálam tökéletesen fut amúgy, semmi akadás highon 1920x1200 ban. Fullscreent-felbontást belehet állítani a config.exe nél, a gém könyvtárában. A loot első ránézésre tényleg kicsit butának tűnik..de tekintve, hogy nagyon az elején vagyok még..remélem ez változik a későbbiekben. Gyanítom viszont, hogy várni kell 1 patchet ahhoz, hogy egyáltalán továbbmehessek."
-
GLIPX #9 Na ez is megjelent.Majd valaki irhatna egy élménybeszámolót. -
bega82 #8 OK, köszi, akkor egyelőre nem türelmetlenkedek. :) -
#7 Van ahol 4-ét rnak van ahol október 10-et! -
bega82 #6 Pontos PC-s megjelenést lehet már tudni? Mintha egyszer valahol október 4-et olvastam volna, de nem biztos. :) -
#5 ~3300Ft a game nem is vészes! -
#4 Coop Trailer -
LostInTheCrowd #3 A régebbi videókat én nem láttam, csak a napokban találtam ezt a játékot, pedig mindjárt megjelenik. Lehet fejlődtek azóta egy kicsit, nem néz ki rosszul. -
Noodlee #2 A régebbi video a játékról, mintha csúnyább lett volna.
Gametrailersen találtam régebben, de már egy ideje nem találom. -
LostInTheCrowd #1 A R.A.W.: Realms of Ancient War egy olyan kontinensre visz el bennünket, ahol már tíz éve tombol a háború. Az emberek, az elfek és a törpök királysága romokban hever, fosztogatók tizedelik a városok békés lakóit. Ám ebben a káoszban egy új, eddig ismeretlen veszély közeleg... A döntéshozók ki szeretnék ismerni a veszedelem valódi forrását, ezért különítményeket indítanak szerte a királyságban, de eddig senki nem tért vissza. Mi a helyzet veled? Lehet, hogy Te is rossz helyen leszel, rossz időben?
A R.A.W. három játszható karaktert kínál: lehetünk vakmerő harcosok, intelligens mágusok, netán ravasz rugók, akikkel belevethetjük magunkat az akciókkal teli küldetésbe. A játék alapvetően hack and slash, viszont némi szerepjátékos elem is bekerült a kalapba. Akár fegyverekkel érvényesülünk, akár varázslatokkal, az élettelen testeket kifoszthatjuk, tapasztalataink révén új képességekre és még pusztítóbb mágiára tehetünk szert. Több tucat ellenféllel kerülünk szembe, ám a csata jól átlátható, elvégre felülnézetből irányítjuk hősünket. Lehetőségünk van kétfős kooperatív módban is nyomulni.
A francia székhelyű Wizarbox Games megerősítette, hogy a Realms of Ancient War szeptember 19-én jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en, míg PC-n október folyamán debütál.
Hivatalos oldal: http://www.raw-thegame.com/
Képek:
Videó: