6
  • tacsaby
    Távol álljon tőlem hogy ezeket a perverz papokat védjem de azt tudni kell hogy a a papi hivatás az egyik legmagányosabb az összes hivatás között. Bizony egyre többen közülük belebuknak, sokan nincsenek igazán tisztában a felszentelésükkor hogy ez az élet és a cölibátus milyen nehézségeket és buktatókat tartogat számukra. A kísértések csak úgy zúdulnak rájuk a mai világban. Vannak szép számmal pedofil esetek, amikre valóban soha nem derül fény, de igazából a pedofil esetek sokszorosa, amikor nőkkel való szerelmi kapcsolatba buknak bele. Sok papot ismerek, pedofil ügynek a gyanújáról sem hallottam még egyiknél sem, de 4-5 ről tudok amikor a közösség egy-egy nőtagja bepróbálkozott náluk, néha sikerrel. Az egyikük ma már családapa és református lelkész.
    Arról is sokkal kevesebb szó esik, hogy az iskolákban történő szexuális visszaélések sokszorta gyakrabban fordulnak elő, mint a papi visszaélések. De ezekre még nehezebben derül fény, hiszen ez már ugye jegyre megy, és az előremenetel meg továbbtanulás a tét, amit egy botrány azonnal keresztül húzna.
  • ADAMEX9
    És csodálkoznak, hogy szívből gyűlölöm az összes vallást!
  • gombabácsi
    szerintem azért van ez mert azt hiszi a pap hogy ha a gyerekekkel csinálja akkor az nem derül ki, és sajnos ez sokszor így is van...

amúgy meg én azon csodálkozom, hogy eddig nem nagyon hallottunk ilyen hírt. hiszen szinte mindig együttjárt a papos pedó ügyekkel az hogy valakik eltitkolták, áthelyezték a papot stb...

de a legdurvább számomra az volt hogy szinte senki se problémázott ezen, se újságírók, se a nép...
  • kiralysanyi
    Hopp, benéztem, az utolsó mondatom tárgytalan :)
  • kiralysanyi
    "Főoldal->IT/Tech-hírek röviden->Börtön pedofil pap leplezéséért"

He?

Mellesleg a cikkből nem derül ki, hogy ki is kapott börtönt a pedofil pap leleplezéséért...
  • thrawnguru
    Csak azt nem értem, hogy miért pont pedofília? Azt még megérteném, hogy gusztusa támadhat egy jó nőre, nade gyerekekre? :o