15
 • dez
  #15
  Nagyszerű élmény lehet úgy filmezni, hogy a képernyőn egyszerre két film képe jelenik meg egymás mellett... A cikkben nem kettéosztott képernyő van, hanem megosztott. Az meg természetes, hogy ha nem passzív, akkor aktív 3D-s lesz egy vadiúj technológiás, drága tévé, mert semmiből sem áll megvalósítani egy OLED-ddel egy aktív 3D-t (két nézetet kell váltogatni rajta). Az említett megosztás úgy működik, hogy két aktív szemüveg nem felváltva takarja ki a jobb-bal szemet, hanem először az egyik szemüveg mindkét szemet, majd a másik is mindkettőt. Eközben a tévén hol az egyik, hol a másik film vagy egyéb tartalom képe cserélődik. Az eredmény: mindkét szemüvegben más-más kép látható. Egy OLED-nek ez megy akár többszáz Hz-cel, így még csak villogás sincs.
 • duke
  #14
  "Eltűnt két Samsung OLED-televízió prototípusa"

  Par napja volt a hirekben az atlatszo samsung tv, lehet hogy ezek is olyanok ? Es valahol meg vannak, csak neki tamasztottak valaminek, es azert nem latjak.
 • hungi
  #13
  A postázóban még nyugodtan dolgozhatott pár magyar, ne add fel a reményt ;)
 • gothmog
  #12
  És vajon kiírták a samsung standra hogy "Ne lopj, tolvaj német" ? Mert ha ez nálunk lenne, már mindjárt kapnánk, hogy a magyarok lopnak.
 • cateran
  #11
  Majd, ha megtanultal linkelni, akkor okoskodhatsz:P Vettem a faradtsagot es megneztem az angol cikket is....ugye te sem gondolod, hogy majd nyomozast kezdek 2 szamomra total lenyegtelen ellopott tv miatt? Ismet elarulom, hogy ez a technologia mar joval ezelott megvolt, ugy, hogy a tv-n nem volt katyvasz, nem kellett hozza szemuveg.Igaz, az "csak" 2d
  Ugyan wikirol nem trendi idezni, de: "Picture by picture

  Picture by picture (PbP), also referred to as picture in picture, PiP, picture and picture, PaP, P&P) is a related feature showing two programs side-by-side on the screen, with the sound from one program being played through the speakers, and the sound from the other being sent to headphones."
  Ugyan 3d-s, de azert hadd ne doljek el a dologtol.
  Mondjuk figyelembe veve a tervezett arat, nem lesz 1 tomegcikk:D
 • ProgServ
  #10
  Csak nehogy a tenoristák kezébe kerüljön!
 • TheCunami
  #9
  ÁáÁÁÁ samsung mocskos nácifasiszta a német rendőrségtől kér segítséget hogy megkeressék a tv-it
 • JL666
  #8
  egyből bezúzzták, mert az apple már sikeresen bebizonyította, hogy a színét ők találták fel és samsung jogellenesen használja azt....
 • macseke
  #7
  lehet nincs google az internetedben, itt a leírása a feature-nek, parancsolj:

  http://www.hardwarezone.com.my/tech-news-samsungs-multi-view-feature-enables-two-videos-tv-same-time
 • cateran
  #6
  Eloszor is, sem a cikkben, sem az angol linkben nincs szo arrol, hogy 3d-s tv lenne. Extrem meretu OLED, ennyi. Masreszt en nem a PiP-rol beszeltem (bar megemlitettem a kommentem vegen) hanem a picture BY picturerol, ami detto az, amit a cikk ir: ketteosztott kijelzo.
 • lcee
  #5
  Hát azért ez nem ilyen lesz mint a PIP, én úgy értelmezem, hogy 3D képet más szögből nézve más tartalmat lát... És nem kis ablakban
 • speed2006
  #4
  A jelenlegi 3D technológiával megoldható teljes képernyőn is. Gondolom, nem a kép a képben akkora szenzáció és sejtem hogy ezt ők is tudják.
 • fonak
  #3
  A kettő megvalósítása gondolom más, de jogos.
 • cateran
  #2
  Egyreszt: :DDD

  Masreszt:"A vállalat az IFA-n bejelentette, hogy a Samsung Multi View funkciónak köszönhetően két személy megoszthatja a képernyőt és akár két forrásból származó tartalmakat is nézhetnek."
  Komolyan? Micsoda fejlesztes...alig 100000 eves a picture by picture funkcio.A PiP-re most gyurnak talan?
 • NEXUS6
  #1
  Mekkora baromságokat tudnak írni mármegint.

  Én cáfolom, hogy eltűnt és tényleg tök jó képe is van, bár a beállításokkal gondjaim voltak.