8
-
#8 Már azt hittem, hogy Trónok harcáról van szó :S -
#7 Magyar sorozat??? és még várják is? kacagnom kell muhahah
A másik ami igazán pofátlan:
"A Terápia teljes sorozatát természetesen csak az HBO csatorna előfizetői élvezhetik, de a magyar HBO a nem előfizetőkre is gondolt: október 22-én, hétfőn a Terápia első epizódját bárki megnézheti az HBO kódolatlan napján."
És a többi 39 rész?
Vagy a szűkagyúak arra gondolnak, hogy ez egy annnyira ütős sorozat lesz, hogy a nézők nagy tömegekben rohannak HBO-t előfizetni, és persze utána a maradék 20 részt még láthatnák is. Viccos... -
Fejes86 #6 Jó, akkor mondhatok más példát: Haction, Tűzvonalban. Szerintem mindegyik túlerőltetett SOROZAT. -
zetortraktor #5 Hogy jönnek ide a szappanoperák? Sorozatokról volt szó. Nem hinném, hogy bárki is dobálózna szappanoperákkal, de attól, hogy csak azokat nézed, még létezhet jó magyar sorozat. Eddig az HBO kettőt csinált és mindkettő jó volt. Ez lehet, hogy szar lesz, de ilyen színészekkel, ilyen jó alapanyagból művészet lenne elrontani. -
Fejes86 #4 Az az igazság, hogy én hallottam már erről a sorozatról és olvastam is róla, de az biztos, hogy egy kicsit sem várom. Ugyanígy a többi magyar sorozat sem érdekel, mert szimplán nincs minőségi. Lehet most aztán dobálózni a Barátok Közt-el vagy a Jóban Rosszban-al, de szerintem ha az ember tényleg minőségi szórakozásra vágyik, akkor nem néz ilyen aljamunkákat..Tudom, hogy meg van a nézőtábora ezeknek a sorozatoknak, de én legszívesebben falhoz állítanám az alkotókat... -
zetortraktor #3 Ez így kapufa, mert itt az Sg-n is több cikk volt erről, kikerültek az előzetesei, satöbbi. És mondj olyan magyar sorozatot, aminek indulását jobban várod. Komolyan úgy beszélsz, mint aki azt hiszi, hogy készülnek itthon új sorozatok. Fingom sincs, hogy mennyi új magyar sorozat lesz idén, de ha csak ez lenne, akkor sem lepődnék meg. -
xido #2 Viktorka legalább szólhatott volna előre,hogy készül valami magyar sorozat,nem csak úgy hiphopp,mikor kész,akkor szól,hogy ezt várták legjobban:)
Nem tartom magam tájékozatlannak,de hogy ennek a tollnoknak mindig olyan címei vannak a legjobban várt tarsolyában,amiről az életben soha nem hallottam,az már tehetség:) -
#1 A legjobban várt?? a legjobban várt??????????????????????