Újabb hírek az Avatar 4-ről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Neked meg muszáj vau-vau?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szerintem meg annyi nem volt jó, hogy kelljen neki 2. és 3. rész is, a 4. meg pláne nem!
3D-ben néztem meg a moziban haveri társasággal! Szinte nulla volt a 3D élmény. Oké, hogy felkonvertált volt, na de azért minimális mélységet elvártam volna!
De nem hiszem, hogy ezért nem tetszett, mert utána megnéztem normál változatban is. Egynek elment, de többet nem kérek belõle!
A Google a barátod.
miért 2 és 3 is volt?

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

de elõbb bluray, 3D, díszdoboz, extrakimaradt-epizódos-díszdobozos, majd a 3. rész és így tovább

Hát ez vicc 😄
Oké, szép volt jó volt, sikeres volt az Avatar. Nem vitatom. Ezért készül a következõ két rész. Majd jönnek is legkorábban 2-3 év múlva.
Aztán ennek a hírnek akkora sikere lett, hogy jön a 4. rész? 😄DDD Mondjuk 5-6 év múlva? 😄
Bazi jót nevettem 😄

Akkor minek olvasod, okoska?
IMYke2.0.0.0
Úgy hiányzott egy Avatar-os hír, mint egy falat kenyér...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.