Újabb hírek az Avatar 4-ről
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked meg muszáj vau-vau?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem meg annyi nem volt jó, hogy kelljen neki 2. és 3. rész is, a 4. meg pláne nem!
3D-ben néztem meg a moziban haveri társasággal! Szinte nulla volt a 3D élmény. Oké, hogy felkonvertált volt, na de azért minimális mélységet elvártam volna!
De nem hiszem, hogy ezért nem tetszett, mert utána megnéztem normál változatban is. Egynek elment, de többet nem kérek belõle!
3D-ben néztem meg a moziban haveri társasággal! Szinte nulla volt a 3D élmény. Oké, hogy felkonvertált volt, na de azért minimális mélységet elvártam volna!
De nem hiszem, hogy ezért nem tetszett, mert utána megnéztem normál változatban is. Egynek elment, de többet nem kérek belõle!
A Google a barátod.
miért 2 és 3 is volt?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
de elõbb bluray, 3D, díszdoboz, extrakimaradt-epizódos-díszdobozos, majd a 3. rész és így tovább
Hát ez vicc 😄
Oké, szép volt jó volt, sikeres volt az Avatar. Nem vitatom. Ezért készül a következõ két rész. Majd jönnek is legkorábban 2-3 év múlva.
Aztán ennek a hírnek akkora sikere lett, hogy jön a 4. rész? 😄DDD Mondjuk 5-6 év múlva? 😄
Bazi jót nevettem 😄
Oké, szép volt jó volt, sikeres volt az Avatar. Nem vitatom. Ezért készül a következõ két rész. Majd jönnek is legkorábban 2-3 év múlva.
Aztán ennek a hírnek akkora sikere lett, hogy jön a 4. rész? 😄DDD Mondjuk 5-6 év múlva? 😄
Bazi jót nevettem 😄
Akkor minek olvasod, okoska?