Kezdi unni a közönség az X-Faktort?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegre rajonnek, hogy nem kellene eroltetni...
Nem jött át. Ez esetben elnézést és jogos a facepalm.
Irónia. Az "I" betûnél van. Arcpálma.
Falnak megyek az ilyen kommentektõl. Nem kell meccseket nézni, csak ezt a szöveget lehetne mellõzni.

"Az sem túl IQ-s elfoglaltság, hogy az ember nézi a sportot"

Fizikailag fáj az ilyen komolyan. A kommented sem magas IQ-ról árulkodik ilyen alapon.
Én egyetlen egy adást nem néztem még meg és teljesen elbutultam emiatt <#nevetes1>
Én már a legelsõ adást sem néztem, mert nem azért vannak ezek a mûsorok hogy jól szórakozzanak az emberek és még talán a csatorna is megszedi magát, hanem hogy a csatorna jól megszedje magát és talán az emberek is szórakozhatnak.

Bár én egyik valóságshow alapú mûsort sem nézem.
Meccseket? Ejha. Az sem túl IQ-s elfoglaltság, hogy az ember nézi a sportot. Persze kell némi gondolkodásmentes idõszak, bár a többes szám aggasztó. Olykor az ember talán megnéz valamit, de többet... Hiába, kell a cirkusz még mindig.
Minden szavaddal egyetértek. Tv-ben már csak a meccseket nézem meg.

Magiszter
"Kezdi unni a közönség az X-Faktort?"

Én igen. Az elsõ még jó volt, új volt, érdekes volt. A másodikba már csak bele-belenéztem, a többit meg le se tojom 😊
Egyedi ötletek kellenének már, nem ilyen X-Factor 8, meg Barátok Közt 6999. része. Meg nem a 28. valóság/tehetségkutató show.

Elõbújt belõlem a költõ, így rittyentek egy gyors verset:

A birkanép csak béget
S bámulja a dobozképet
Ígér neki jót s szépet
Mivel etetik a népet?

Celeb vagyok, vagy leszek?
Celeb vacsorát is eszek
Celeb ének száll felém
S mit a TV tol elém

Ezért kell több forrásból is tájékozódni. Akkor aránylag kibukik kit - ki támogat. Mondjuk csak véletlen olvastam ezt a hírt az Indexen, mert amúgy piszkosul nem érdekel kihogyan ferdíti el a nézettségi adatokat.
Így mûködik a félretájékoztatás. Nem hazudnak, de elhallgatják a teljes képet. És a többség benyeli.
Mivel ez is csak egy bejátszott gagyiság ne csodálkozzanak ha idõvel mindenkinek feltûnik. Meg olyan énekesek kerülnek be a jobbak közé, hogy vicc. Ott volt az a táncos cigánygyerek akinek olyan hangja volt mint egy kacsának amit fojtogatnak, meg a Vastag Tamás akinek 0 hangja van ( a többire már nem is emlékszem annyira megfogott az éneklésük...) Az elején ki kellett volna ejteni és ezek szinte mûsor végéig bent tartják mert erre izgulnak a tiniribancok. Nevetséges. De amúgy ha leveszik a mûsorról az X-faktor akkor keresnek valami újabb amerikai hulladékot vagy németet vagy angolt és leutánozzák azt...

Idézem az Indexet:

"Szétnyerte magát az RTL az X-Faktorral" :

"Az elsõ adást 1,8 millióan látták, a TV2 csak a Tényekkel fért fel a Top10-es listákra."
Mivel az elõzõ szériában is kiestek a házban, illetve többen az élõ show alatt, akik akár nyerhettek is volna, így nem csodálom a dolgot! Tavaly már az utolsó 5 adást éppen ezért meg sem néztem.
Idén is csak a beválogatást fogom nézni, ott legalább még röhögni is lehet a túlzott önbizalommal jelentkezõ sztárjelölteken.
Ám ha idén ilyen lesz a felhozatal, mint amilyen az elsõ mûsor volt, akkor ez harmatgyenge próbálkozás lesz!
Nem csak azikszfaktort, hanem minden ilyet unok már... Futószalagról jönnek le az egynyári "sztárocskák", akik aztán eltûnnek a süllyesztõben. Hol vannak már azok az elõadók, akiket 30 év elteltével is öröm visszahallgatni? :S