Meghalt Michael Clarke Duncan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem ebben is jatszott meg talan utolsonak....
The Finder
Aki látta a Halálsoront, soha nem fogja elfelejteni. Egyik kedvenc filmem. Na meg az Armageddon. Ott is emlékezetes szerepe volt.
Akkor énekelték ezt a többiekkel. Egész nap ezt dúdoltam, én így emlékezem meg róla, Nyugodjon Békében!
"ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még...
ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még...
ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még!..."
http://www.youtube.com/watch?v=OdbsOqRQHyY&feature=related
még szerencse, hogy véget ért a finder, nélküle nem lett volna ugyanolyan.
én a hangját bírtam legjobban. borzasztóan tekintélyes.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Rest in Peace! 😞
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Egyébként a cikkben pont az egyik legjobbat még meg kellett volna említeni sztem:
A Daredevil-ben õ játszotta a fõgonoszt (Wilson Fisk/The Kingpin), és az nem kis alakítás volt.
Nothing to say