Meghalt Michael Clarke Duncan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnalom szegenyt...

Azt hiszem ebben is jatszott meg talan utolsonak....
The Finder
zaki
RIP.

Aki látta a Halálsoront, soha nem fogja elfelejteni. Egyik kedvenc filmem. Na meg az Armageddon. Ott is emlékezetes szerepe volt.

mrlujoak
Róla egybõl Medve alakja ugrik be az Armageddonból.

Akkor énekelték ezt a többiekkel. Egész nap ezt dúdoltam, én így emlékezem meg róla, Nyugodjon Békében!

"ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még...

ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még...

ha majd felszáll a repülõgépem, nem tudom hogy látlak-e még!..."

http://www.youtube.com/watch?v=OdbsOqRQHyY&feature=related

...persze a debs volt a legjobb.
még szerencse, hogy véget ért a finder, nélküle nem lett volna ugyanolyan.
én a hangját bírtam legjobban. borzasztóan tekintélyes.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

R.I.P.
czky
A jó emberek korán halnak. Nagy kár érte...
Rest in Peace! 😞

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Nyugodjon békében! Úgy emlékszem csak a Fenegyerekben láttam és ott elég jó fõgonosz volt😊 A "rózsa hullajtás" emlékezetes marad.
cylonflatus
Ciao Mike! 😞

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

R.I.P.
dante3
RIP John Coffey 😞

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

R I P

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

IMYke2.0.0.0
S milyen jó lett volna, ha - ugye, a filmben elhangzó dialógus ezt is sugallta - a következõ mozi részben tovább bontakozott volna a "kapcsolatuk". Kár, hogy a film megbukott, és folytatás sem lett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Looooser
Béke poraira... 😞

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Miért mindig a legjobbak távoznak el ? Legyen neki könnyû a föld, jó színész volt, én minden szerepét bírtam. 😞

Egyébként a cikkben pont az egyik legjobbat még meg kellett volna említeni sztem:
A Daredevil-ben õ játszotta a fõgonoszt (Wilson Fisk/The Kingpin), és az nem kis alakítás volt.

RIP! Én nagyon bírtam, elég szimpatikus arc volt, és színésznek sem volt kutyaütõ.
Egy szó szerinti színészóriással lettünk szegényebbek. RIP!

Nothing to say

Nyugodjon békében!
R.I.P.