A Silent Hill 2 új plakátja is durva lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Trónok harcából is ismert Sean Bean" Carri-Ann Mossnál nem írják oda, ki az, és honnan ismerjük? (Irónia)
Plakátosoknak: Az elsõ rész nálam, valahol az Event Horizon, és a Ház Kísértet Hegyen, szürreális, fojtogató, és depresszív (sztem, még unalmas is) keveréke, melyben szinte minden torz, és abnormális. Ha a második rész szintén ezt a színvonalat hozza, a plakát máris pont olyan, amilyennek lennie kell. 😊
Plakátosoknak: Az elsõ rész nálam, valahol az Event Horizon, és a Ház Kísértet Hegyen, szürreális, fojtogató, és depresszív (sztem, még unalmas is) keveréke, melyben szinte minden torz, és abnormális. Ha a második rész szintén ezt a színvonalat hozza, a plakát máris pont olyan, amilyennek lennie kell. 😊
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Látom én hogy jobb kéz, de a gerince kb olyan szögben áll ha megnézed a törzsét. Bár lehet éppen orra (csõrre) esés közben lõtték a fotót 😄
Amúgy nem akartam anatómiailag korrekt módon berajzolni az összes csontot, csak egy viszonyítási pontot állapítottam meg.
Amúgy nem akartam anatómiailag korrekt módon berajzolni az összes csontot, csak egy viszonyítási pontot állapítottam meg.
De hogy szorult a fejére a karburátor?
amúgy nem tudom ki hogy látja, de a jobb kezében tartja a kardot.... a piros vonal eleve nem jó helyre van berajzolva, és elég rossz szögben... 😉de tény a plakát egy rakat fos.
Beforgattam a képet hogy a cellák rácsai kb. párhuzamosak legyenek a függõlegessel, illetve a bádogfejû fickó feltételezett gerincoszlopát pirossal behúztam. Ebbõl látszik hogy furcsa szög, fõleg ha a lábait is figyelembe vesszük...
Tudom ez csak kukacoskodás, de engem ez zavar.

Tudom ez csak kukacoskodás, de engem ez zavar.

Ha ránézek erre a képre elkezdek szédülni... Ha ~30 fokkal elforgatnánk az egész képet balra, akkor is a kardos figura olyan szögben áll mintha el akarna esni. Azt még legalább 20 fokkal kellene ismételten balra, akkor már normálisnak mondható.
Minden esetre ha én lettem volna a marketing manager és bemutatnak egy ilyen képet nekem, szerintem addig nem engedtem volna haza õket amíg vagy ki nem javítják, vagy újat nem csinálnak 😊
Minden esetre ha én lettem volna a marketing manager és bemutatnak egy ilyen képet nekem, szerintem addig nem engedtem volna haza õket amíg vagy ki nem javítják, vagy újat nem csinálnak 😊
van olyan amit érdemes betartani, például a képalkotásban, különben ilyen kicsavarodott, szétesõ akármi lesz az eredmény, áh ugysem érted jó lesz neked ez is......
hurrá megint egy plakát amin nem tartják be a képszerkesztés legalapvetõbb szabályait sem <#wilting>#wilting>