11
  • endrev
    Mi vihet rá egy ambiciózus alkotót arra, hogy horrorfilmet készítsen?
  • rajdi
    Valamelyik nap megnéztem a Miss Márciust. Jókat röhögtem rajta, még akinek ajánlottam annak is tetszett, erre az I?DB-n az 5-öt sem érte el a pontozás
  • dresden1
    Miért, neked tetszett? És te komolyan olyan vagy, hogy olyan filmekre mész be, amiket agyonhájpolnak? Nézz olyat, ami érdekel is téged, ne a tömeg befolyásoljon. Más évek alatt lát 25 szar filmet, te pedig ennyi szart nézel pár hónap alatt. Dafuq!

• Ender Wiggin #8
    Ez mitől a legrosszabb film 2012-ben? Mert a kritikusok azt mondják? Nekem, nézőként, nyilvánvalóan taplóféle izlésem van, de azt kell, hogy mondjam minimum 20-25 filmet tudok mondani, amit agyonhájpoltak és hányni tudtam volna tőlük.
    Egyébként a jó horror - bármilyen ellentmondásosan hangzik is - nem mindig attól jó, hogy ijesztő.
  • Zombee
    Attól még ilyet kijelenteni, hogy nem rosszabb, mint bármelyik horror, balgaság. Nem hasonlíthatjuk egy Alienhez, Péntek 13-hoz, Rémálom az Elm utcábanhoz, Fulci klasszikusokhoz...
  • zord01
    Nézni nézek (néha) de a többi igaz. Általában amúgy röhögök rajta. Nálam kb olyan hatása van, mint egy vígjátéknak.
    Két horroron paráztam össz. Az alien-en 8-9 évesen, meg a tükrökön. Az nem tom miért ütött, de ütött. A többit 30-40-et amit láttam végigröhögtem.
  • Reparamorf
    Én egyiket sem láttam.
    De, ha egy film attól jó, hogy értek hozzá, akkor már gáz van.
    Szerintem az emberek ízlésétől függ egy film megítélése.
    Meg a csorda effektustól... Megnézek egy filmet, tetszik, akkor jó,(nekem)
    persze lehetnek hiányosságai, rossz szereplők, rossz trükkök. rossz történet.
    -De egy film nem attól jó,vagy rossz hogy sok "majom" mit mond róla,hanem, hogy nekem, hogy jön be...
  • Laza
    De itt az SG-n van, nem tudtad? Ide csupa okos megmondóember, mindent tudó, mindenhez jobban értő, a másik véleményét elutasító és mások felett ítélkező ember jár ;)
  • Renátó1985
    o donti el , hogy neki mi a nem is rossz nincs olyan, hogy te tobbet lattal jobban ertesz hozza ezert ezt jobban tudod
  • Zombee
    Akkor te vagy nem nézel horrort, vagy nem szereted, vagy nem is értesz hozzá.
  • zord01
    Trailer alapján nem rosszabb mint akármelyik horror.