Az év legrosszabb filmje megkapta első pozitív kritikáját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi vihet rá egy ambiciózus alkotót arra, hogy horrorfilmet készítsen?
Valamelyik nap megnéztem a Miss Márciust. Jókat röhögtem rajta, még akinek ajánlottam annak is tetszett, erre az I?DB-n az 5-öt sem érte el a pontozás <#whatever>
Miért, neked tetszett? És te komolyan olyan vagy, hogy olyan filmekre mész be, amiket agyonhájpolnak? Nézz olyat, ami érdekel is téged, ne a tömeg befolyásoljon. Más évek alatt lát 25 szar filmet, te pedig ennyi szart nézel pár hónap alatt. Dafuq!

Ez mitõl a legrosszabb film 2012-ben? Mert a kritikusok azt mondják? Nekem, nézõként, nyilvánvalóan taplóféle izlésem van, de azt kell, hogy mondjam minimum 20-25 filmet tudok mondani, amit agyonhájpoltak és hányni tudtam volna tõlük.
Egyébként a jó horror - bármilyen ellentmondásosan hangzik is - nem mindig attól jó, hogy ijesztõ.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Zombee
Attól még ilyet kijelenteni, hogy nem rosszabb, mint bármelyik horror, balgaság. Nem hasonlíthatjuk egy Alienhez, Péntek 13-hoz, Rémálom az Elm utcábanhoz, Fulci klasszikusokhoz...

Nézni nézek (néha) de a többi igaz. Általában amúgy röhögök rajta. Nálam kb olyan hatása van, mint egy vígjátéknak.
Két horroron paráztam össz. Az alien-en 8-9 évesen, meg a tükrökön. Az nem tom miért ütött, de ütött. A többit 30-40-et amit láttam végigröhögtem.
Én egyiket sem láttam.
De, ha egy film attól jó, hogy értek hozzá, akkor már gáz van.
Szerintem az emberek ízlésétõl függ egy film megítélése.
Meg a csorda effektustól... Megnézek egy filmet, tetszik, akkor jó,(nekem)
persze lehetnek hiányosságai, rossz szereplõk, rossz trükkök. rossz történet.
-De egy film nem attól jó,vagy rossz hogy sok "majom" mit mond róla,hanem, hogy nekem, hogy jön be...
Laza
De itt az SG-n van, nem tudtad? Ide csupa okos megmondóember, mindent tudó, mindenhez jobban értõ, a másik véleményét elutasító és mások felett ítélkezõ ember jár 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

o donti el , hogy neki mi a nem is rossz nincs olyan, hogy te tobbet lattal jobban ertesz hozza ezert ezt jobban tudod

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Zombee
Akkor te vagy nem nézel horrort, vagy nem szereted, vagy nem is értesz hozzá.

Trailer alapján nem rosszabb mint akármelyik horror.