6
  • Wittgen
    #6
    Én imádtam a Black Ops progit, jóféle volt, változatos. Nekem nem a grafika adja el, hanem a játékélmény...azt meg hozta.
  • Zombee
    #5
    AMD A6-3500 APU-val (HD6530 a processzorba integrálva), 3Gb+1Gb (vga-nak osztva) memóriával minden MW és a Black Ops is játszható, magas beállításokkal. Igaz, a Black Ops mintha az 1024*768-at jobban szeretné, mint az 1280*1024-et.
  • PAtr0n
    #4
    Nekem semmi gondom nem volt a Black Ops-al, ugyanúgy futott mint a MW-k. Nekem pl. a MW 3.-dik része nem akart normálisan futni. Aláírásomban a konfig.
    Sztem maradjunk annyiban, hogy nem volt minden hardveren tesztelve a két játék, és kinek ez, kinek az nem fut normálisan.
    Mellesleg el fog futni a BO második része is, csak maxon lehet alig lesz 20 fps-em :) Bekaphatják.
  • tomboy013
    #3
    Érdekes módon a Modern Warfare sorozat ugyanezzel a motorral és ugyanilyen látvánnyal jóval gyengébb gépeken is elmuzsikált. Mikor felraktam az első Black Ops-t nem értettem miért akad úgy mint a szar. Még az utánakövetkező MW3 ugyanúgy futott mint az MW2. Treyarch-os fiúk nem igazán értenek a motorhoz.
  • Geckoo2500
    #2
    tré arcs megint elkúrta a játékot, már a black cocks első része sem volt nagy durranás. pl crysis 2 veri grafban szvsz, és érdekes módon az utóbbi ultra beállításokkal ~15-20fps-el fut ezen a régi (lassan 6 éves) ratyi gépen, míg a black cocks el sem indul. kezét lábát tördösném annak az állatnak aki ezt a motort összekaparta :)
  • JaSoN HuNTeR #1
    Hát ehhez a grafikához ilyen gépigény? XDDDDDDD PC ha szebb is lesz azért nem vehető annyira észre ja meg szerintem nem is fontos...
    Régi már ez a motor.