Élőszereplős mesefilmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg nincs meg olyannak aki meg is osztaná másokkal?
Szerintem egyáltalán nem baj, ha az ilyen meséket "behorrorolják" egy kicsit, olyankor van probléma, ha az idióta mûsorsugárzók nem veszik észre, hogy kinek szól a történet.
Ez a Visszatérés Óz földjére trailere:
http://www.youtube.com/watch?v=ipivUGVydMY
Tudtátok, hogy 85-ben készült , hát hogy is mondjam.....egy nem túl "erõs" második rész?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Van egy másik mese amit régóta kutatok a Hét holló 1993-asszintén cseh, nincs meg valakinek?
Hüvelyk Matyi titkos kalandjai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Dave Borthwick rendezõ teremtette csodálatos, idõtlen világban az emberek animációs figurák, a sarkokban különös lények és tárgyak mocorognak, a gumibábok pedig lélegeznek, mintha élnének. A hamisítatlan borzalmak és megejtõ pillanatok egyszerre nyugtalanítják és elbûvölik a nézõt, emlékeztetve arra, hogy a tündérmeséket már keletkezésükkor sem szelíd altatónak szánták. A film eddig 14 nemzetközi filmfesztiválon nyert díjat, többek között: Mediawave'95: Fõdíj, San Francisco, 1994: Golden Gate-díj.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
http://www.youtube.com/watch?v=pODy8OssG5s
Én ezt a Hüvelyk Matyit nem ismertem, csak ezt az 58-ast:
http://www.port.hu/huvelyk_matyi_tom_thumb/pls/fi/films.film_page?i_film_id=9632
Rákerestem a neten, de csak képet találtam a port-on.
A már említett filmecske😊 Amikor jön ki a kútból fõhõsünk azért elég szaratós😄 fõleg ezzel a zenei aláfestéssel
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Roger nyúl a pácban
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én régóta vágyom újra látni a Csodálatos Jávorfákat, vagy a Csaló az üveghegyen-t,Mátyás Király juhásza stb....
Nagy kedvenceim az NDK,Cseh, Orosz mesék is pL:Tizenkét hónap, szilveszter környékén többször is ment.
Most néhány régi filmet újra sugároztak, de azt hiszem van még bõven az archívumban amire rá lehetne csodálkozni.
Nektek milyen dédelgetett kedvenceitek voltak-vannak?
LINK
Pontosan a franciák csináltak belõle jó filmet. Frankón horror az egész.
Háborognak is a kommentekben. 😄
Nem a pumuklira gondolok.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A láperdõ szelleme
Az ezernevû lány
Barackvirág
Eltüsszentett birodalom
Hagymácska
Mikkamakka, gyere haza!
Tündér Lala
stb.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Mindenki nem szerethet mindent...én pl.sohasem értettem miért nézi meg valaki a Csillagok háborúját .-)
Vannak köztetek akik szívesen gyûjtik az élõszereplõs mesefilmeket? Netán féltve õrzik megkopott vhs kazettán kedvenceiket?
Szedjük össze egy csokorba!
Ilyenekre gondolok :
Palacsintás király
Csodálatos tûzszerszám
Aranykulcsocska
Az ördög három aranyhajszála