6
 • Berber
  #6
  Nekem a Xperia V nagyon bejön. Aztán hogy mennyi a hit és a valóság azt majd az élet megmondja. Ez az első ami teszten is jó, és tudja ami kell. Nevesítve vízálló (valamennyire) okos (úgy ahogy) kontrasztos a képe (reméljük) nem spórolták ki belőle az elemet (remélem egy napig kihúzza) elég nagy a képernyője navihoz és internethez (pfff) és talán folyamatos GPS-en sem gyullad ki. (talán.) Ha meg nem akkor ez is leves... (Xcoverben a kacat tft, Defy+ hamar szétborul, eluga meg butácska lett...) Iphone.. mi is az? Ja az nem fut ebben a szegmensben.....
 • levente68
  #5
  Ezek nem iPhone klónok?

  Mert a problémázott dolgok közül sok ide is érvényes.
 • narumon
  #4
  Nem tudom, olyan sok magyar fiatalt nem ismerek, de kétlem, hogy ők meg a csúcskategóriával rohangásznának. A 25+ korosztálynál szerintem meg inkább jellemző, hogy 1-1 generáció kimarad. SGS1-ről váltanak 3-ra, iphone3GS-ről 4S-re, iphone4-ről én most majd 5-re tervezek váltani. 4S kimaradt.
 • tomcsa4
  #3
  Hát nem tudom. Én inkább olyanokat ismerek, akik a pár hónapos telefonjukat cserélik le. Magyar fiatal átlagban 3-4 havonta cserél telefont.
 • narumon
  #2
  De az is lehet, hogy azért "rohan" lecserélni a telefonját mert mondjuk már 4 éves és megért a cserére. Nem minden telefonvásárló (sőt a többség nem), az előző modellt cseréli le.
 • Bannedusermail
  #1
  Hát ezekben a bejelentésekben semmi fontos nincs. Se antigravitáció, se hiperhajtómű, se ingyenenergia, se szoba-hőmérsékletű szupravezető, csak a szokásos mától ez jön le a futószallagról telefon. Biztos van pár hülye, aki szalad gyorsan ilyenre cserélni a készülékét, mert a régi már egy hónapos.