187
Planetary Annihilation avagy a bolygóközi RTS
-
#67 jaja,én is pont odapörgetve láttam és azt hittem hogy valami extrém videó lesz.Sorry. -
#66 hát sokat nem mutattak:D -
#65 in-game felvételek!
-
#64 ezek még szeptemberi képek,a neten böngészve találtam rájuk tök véletlenül,inkább amolyan concept art-ként kell rá gondolni sztem. -
#63 remélem előbb utóbb jön egy kis gameplay is. -
donatus13 #62 Szuper, ha tényleg ilyen egyszerű grafika lesz akkor királyul lehet majd moddolni hozzá, és könnyen lehet max kieget gyártani hozzá, remélem idővel több faj is bekerül. -
#61 -
#60 -
#59 -
#58 -
#57 -
#56 -
#55 hihetetlenül várós! -
#54 metal planet -
#53 -
Masakari #52 Ámen -
#51 Szép summa.Reméljük ez azért ösztönzi őket a gyorsabb munkára -
ZSOOLT2 #50 Lezárult a Kickstarteres gyűjtés, 2.228.344$ gyűlt össze. -
ZSOOLT2 #49 Uberent livestream -
ZSOOLT2 #48 2.1 millió gyűlt össze, elkészülhet a dokumentumfilm is a játék készítéséről.
-
ZSOOLT2 #47 Összegyűlt 2millió, nagyzenekari hanganyag kerül be a játékba, és még van több, mint fél nap.
-
Masakari #46 Na most már csak ugrani kéne az időben hogy ne kelljen várni mire játszani tudunk vele.... -
#45 HURRÁ!! -
ZSOOLT2 #44 Kickstarteren 2013 júliust írnak, persze csúszhat is. -
Since #43 Mikor lesz ebből játék? Van valami infó? -
#42 Éljen éljen!! -
ZSOOLT2 #41 Összegyűlt 1.8 millió, bekerül a Galactic War!
-
#40 -
Masakari #39 Relatív nem sok kell,szóval lesz galactic wars is!!!:)))))) -
Thanatos #38 még több mint két nap van hátra, simán meglesz a galactic war :) -
#37 majd dlc-ként meglesz az.remélem. -
#36 A galactic war sajna nem:(( Pedig úgy lenne az igaz... -
#35 hát de nem is hegedűt meg nagybőgőt:D
Mondjuk kétlem hogy a 2.1-ig felmegy.kb minden meglett amit akartak a játékosok. -
#34 Nyilván nem prüttyögést tettek vón alá vaze. :D -
#33 Hát azért a zenekar szerintem nem haszontalan.
Nem mindegy hogy egy játékban amiért fizettél prüttyögés van vagy rendes aláfestő zene! -
#32 csupacsupa haszontalan dolog. -
ZSOOLT2 #31 Update 9
2millánál egy zenekarral készíttetik el a játék zenei anyagát, 2.1-nél meg készítenek egy dokumentumfilmet a játék készítéséről. -
mukievil #30 A játékmenetről lehet tudni valamit ? Multiplayer lesz, mindenki egy galaxisban és hodít, vagy ilyen 10-en páran egy pályán és kész ? vagy semmi info nincs rőla ? Én nem találtam semmit! -
Masakari #29 Azért ha bele raknák én annak tudnék örülni:)))) de van igazság tartalma annak amit mondasz:) -
#28 nembaj,marad valami a kiegészítőre is :)