10
 • Macc
  #10
  Erdekes nekem a kepeit nezegetve pont az jutott eszembe, hogy aki akar es tud, annak sikerul rendes, es egyedi tabletet terveznie. Az hogy a laikusnak mind egyforma, illetve nem tudja elkepzelni, hogy egy tabletet hanyfelekeppen meg lehetne tervezni (kinezetre) az inkabb ne csinaljon segget a szajabol...
 • Papichulo
  #9
  "Csak azt nem tudom felfogni még mindig , hogy mit fáj valakinek ha az ember ilyen terméket vesz"

  A rossz hir, hogy erre kerdesre ezen a forumon nem fogsz kulturalt vagy racionalis valaszt kapni. Egyszeruen ma divat kopkodni az Apple-re es errefele eleg sok troll van, aki minden lehetoseget megragad egy jo kis frocsogesre... ez van.
 • blasko1990
  #8
  Mellesleg régen nagy Sony fan voltam , a Nokiás korszak alatt is. Mindig is becsültem és becsülni is fogom őket , mert hogyha megnézzük a mobilszegmenst ,mindig egyedi termékei voltak , az új Xperia vonal is nagyon jó lett :)
 • blasko1990
  #7
  Mind 2 tudja ugyanazt XD Az Xperia-hoz Samsung Tv kell , az iPad-hez meg apple tv hogy streamelj , kirakhatod fixen az ipad képét full hd-ban , játszásnál elég jó , vagy amikor a fotókat mutatod. De nagy baromság ez az Apple vs World. Mindegyik a maga környezetében jó , esetek többségében , ahol van iPad ott van iMac vagy MacBook s Apple tv , erre a környezetre tervezték , mint ahogy a Sony-t a Samsung tv és Win oprendszer mellé. Sose értettem minek vesznek az emberek iPhone-t is windows mellé , mert egy jó százaléka elveszik a lehetőségeknek.Senki se áll melléd s nyom pisztolyt a fejedhez , s mondja hogy vedd meg. Nekem tökéletes , mert az iWork szoftvercsomagot használom (office szerűség) s naponta 2 órát utazom , most pl írom rajta a szakdogát útközben , s amikor hazaérek úgy vár a gépen a szöveg , ahogy abbahagytam az iPad-n. Ugyenezekre vannak alternatívák android rendszerre is biztos. Csak azt nem tudom felfogni még mindig , hogy mit fáj valakinek ha az ember ilyen terméket vesz. Mert ezek alapján mindenki elégedett azzal , amit használ , de akkor miért jön rá ilyenkor a havibaj?
 • SNP
  #6
  Hát ennek bizony hasonlít az alakja az ipad-re. PER!
 • kvp
  #5
  "akkor miben jobb?"

  Konnektivitasban. Kikuldheto a kepe a tv-re (a telefonoknak is), mindez akar wifi-n at is. Tehat ha van egy telefonja/tablet-je az embernek, akkor a hdtv-jen keresztul hasznalhatja medialejatszonak vagy pc-nek is. (a telefonok egy reszehez jar office csomag) Arrol nem beszelve, hogy otthon max. toltore kell tenni, a kep es a hang meg a billentyuzet es az eger mehet radion at is. Csatlakozas eseten automatikusan valt uzemmodot, tehat amikor hazaer az ember magatol megy at otthoni uzemmodba, sot kepes programokat is inditani, tehat az otthoni profilnak megfelelo program (pl. tv bekapcsolasa, atvaltas a szokott csatornara) automatikusan indul el. Ugyanez igaz az irodaban is, ahol atmegy irodai profilra, ha kell felebreszti a munkaallomast es szinkronizalja magat a vallalati rendszerhez. Es ez mar egy eve is alap tudas volt a legtobb sony telefonban. A tablet ugyanezt tudja, csak nagyobb kijelzovel. Az oka az, hogy a sony licenszel egy csomo technologiat es szoftvert a microsoft-tol (a htc is, bar kevesebbet), ezert tobb szolgaltatas mukodik mint egy alap android-os keszuleken.

  ps: A kep/hang/file/stb. megosztas megy samsung tv-kkel es msi laptopokkal is, en ezekkel hasznaltam eddig. (a laptop nem az enyem, baratnonek kell az egyetemhez, oda egy tablet nagyon billentyuzet hianyos)

  "1000x jobb mint az ájPed meg a szörfész"

  A surface x86-os valtozata kb. ugyanezt tudja, bar joreszt 3rd party programokkal. Az oka az, hogy ott egy sima windows-os x86-os laptoprol van szo (meg billentyuzet is jar hozza), tehat ha valami hagyomanyos pc-vel megy, akkor surface-el is fog.
 • asgh
  #4
  Mondjál még valamit légyszi! Olyan szórakoztató, amikor valaki képes két mondattal átmenni önmaga paródiájába.
 • Én Ki Más
  #3
  ezeknek kizárólag jobb lehet.
 • narumon
  #2
  Szánalmas trollkodás. Nem láttál még ilyet közelről, technikai paraméterben sem jobb, árban sem jobb, akkor miben jobb?
 • Én Ki Más
  #1
  1000x jobb mint az ájPed meg a szörfész