2998
A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
Betonfal83 #433 USER'S MANUAL -
Ikraja #432 ez mi?
-
Betonfal83 #431 LA_manual.pdf -
Ikraja #430 mi van a stalker lost alpha-val? most akkor feltöltik vagy mi?? :( -
#429 amint van torrent, dobjátok a linket azonnal! -
#428 :D:D -
#427 Szerintem is. Ez a moddb.com egy kalap szar, csak a 12000 látogatótól megrogyott. Ha egyszerre mindenki elkezdené tölteni a játékot talán ki is gyulladna. -
Pares #426 A torrenttel kellett volna kezdeni, de sebaj. :) -
#425 :D:D -
#424 dezodor 33mins 22secs ago says:
Cant really upload anything to moddb it seems, not even a small manual, or ost, so we will skip it for now, and go for the torrents. Will post news later, but it will take 3more hours to upload file, and an other one to transfer and start to seed. Sorry for that, but thats all I can do now.
-
ntex #423 Jönni fog még ma, nem kell a para :D -
#422 még mindig semmi?:) -
#421 na akkor srácok, majd 7 év után akkor megint itt tali :) -
malaj #420 Tudja valaki hogy a Dezowave oldalra hogy lehet regisztrálni ?
Vagy regisztráció nélkül is lehet tőlteni. -
#419 ebből este lesz, nem kora délután...vagy inkább másnap -
Ikraja #418 nagyon király lesz! -
HUNNFSKILLER #417 Akkor jól emlékeztem, hogy átszabták az összeset. :D Valamiért nem voltam teljesen biztos. -
#416 Jobb ha elolvasod ezt, ez teljesen saját álmaik módja...nincs benne se a régi pálya...mindegyik át van alakítva ahogy nekik tetszett...több mint 30 pálya van benne...
Interjú Dezodorral. 2013-as interjú -
HUNNFSKILLER #415 Az. :) Arra leszek kíváncsi, hogy vajon az összes pályát teljesen átszabták, vagy maradtak olyanok, amelyek majdnem ugyan úgy vannak... Remélem ez még ma kiderül. :D -
Ikraja #414 Csak már nagyon várom!! :D nagyon király lesz!!! -
HUNNFSKILLER #413 Szerintem már rakják, de azért gondolj bele, hogy majdnem 20 giga az egész... Ahhoz nagyon brutálisan gyors internet kell, hogy hamar felrakják. Az is lehet, hogy az oldalukat is próbálják megcsinálni, de lehet szándékosan van lezárva, vagy valami. Majd lesz. :D -
Ikraja #412 Jó lenne ha már fent lenne! Már 4 óra van és még semmi. Mikor rakják fel?? -
HUNNFSKILLER #411 Még nincs, de nemsokára kint lesz, ha minden igaz. Délutánra tervezték, de eléggé lassan megy/ment fel az a 14-16 giga. -
#410 már kint van vagy mi van? -
zmok #409
(A trailer végén lévő kép lehetne a banner.) -
#408 -
#407 Majd írjatok véleményt meg képeket.bedöglött a procim úgyhogy nem tudom megnézni még. -
#406 Dezodor Facebookon azt írja, hogy kora délután lesz feltöltve a játék. :) -
#405 ez nem jött össze:D
hiv oldal database error -
#404 kicsit várom már:D remélem reggel úgy kelek hogy lehet szedni:) -
DeerMuse32 #403 Nem akkor. Napközben fog valamikor... -
#402 Szerintem 01:23. 28 éve pont akkor robbant fel a reaktor. -
TomDantes #401 Holnap, hány órától lesz tölthető a játék? -
LordA #400 Ohh hát ennyi jó hírt ezzel a moddal kapcsolatban egy hónapban.. Nem semmi :D Köszönöm az információt és sajnálom hogy végül te nem vagy benne és a miértjét is. -
ntex #399 Már folyamatban van a fordítás, igaz nem általam. Én kiléptem a fordításból, elsősorban családi, ebből fakadóan morális okokból. De lesz magyarítás biztosan, 4-5 ember minimum dolgozik rajta. -
LordA #398 Hát okés de ha nem jön össze a 3-4 ember? ^^ -
#397 #358 -
LordA #396 Én meg várok egy kicsit reménykedve hogy lesz magyarítás :)Mert angol tudásom nem túl jó :/ Habár eddig többszöri kérdezésem után sem kaptam rá választ :( De baromira várom biztos nagyon állat :D -
#395 Komoly :)
Nem rég, még "e8400as proci, 8g ddr2 1044mhz ramok, meg egy ati hd5770 1gb vga, és zökkenőmentesen fut 1920x1080ban maxon"
Akkor úgy néz ki skippelem a játékot, majd pár év múlva visszatérek rá, ha lesz új gépem egyszer... Nálam a stalker csak maxon stalker, mégha nem is a grafika a lényeg. -
#394 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
STATIC LIGHTNING MODE:
Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 2 GHZ Speed
2 GB RAM
NVIDIA 9800 GT, or equivalent ATI/AMD HD3000 SERIES vGA Card
20 GB Free space on HDD
FULL DYNAMIC LIGHTING WITHOUT SPECIAL EFFECTS:
Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 3 GHZ Speed
4 GB RAM
NVIDIA GT500 series, or equivalent ATI/AMD HD5000 SERIES VGA Card
20 GB Free space on HDD
FULL DYNAMIC LIGHTING WITH ALL SPECIAL EFFECTS: