15
-
Zoliz #15 Emlékmás az idei nyár legrosszabb filmje..
Ez van. -
Etinger #14 Te is olvastad a cikket az Indexen, mi? : ))) -
G46 #13 Üdv!
A remake-ek mellett érvelve csak 2 szó: Ben Hur. A mindenki által ismert BH egy 1926-os film újrája volt... Egyébként én is várom az eredeti ötletű filmeket. -
sajtosnudli #12 Bosszúállók nálam nem szólt akkorát mint másoknál, de azért jó volt. Batman a trilógia záródarabjának kellemes volt, nálam ez a nyár legjobb filmje. Magic Mike unalmas és semmit mondó, a film végén ezmiez arckifejezésem volt. Diktátor nem volt rossz. A többit még be kell pótolnom:D -
Wittgen #11 No, a cikk tartalmához kicsit kapcsolódva a saját véleményem néhány idei filmről. Pókember számomra csalódás volt, sajnos ugyanolyan unalmas, mint a Raimi verziók, a következő részeket max, ha otthon megnézem.
Bosszúállók, Csatahajó kellemes kikapcsolódás, moziban szórakoztató volt a látványorgia miatt, de ennyi.
Batman jó film volt, Prometheus nagyon bejött, ezeket még párszor megnézem (főleg az utóbbit), hogy minden a helyére kerüljön majd.
Sajnos a Ted, Vadállatok, Bourne még kimaradt - de gondolom csak a Ted került eddig itthon bemutatásra, viszont ezek azok a filmek, amiket semmiképpen sem szeretnék kihagyni.
Az emlékmás kellemes csalódás volt, féltem, hogy a Swarczi filmet forgatják újra, de inkább a novellához maradtak hűek (sok tekintetben). Míg a PV általi régi film egy oltári jó akciómozi halvány sf körítéssel, addig ez jó kis sf volt jóféle látványvilággal leöntve, akciókkal tűzdelve. Nekem tetszett, sajnálom, hogy bukni fog, mivel ez visszaveti az sf filmek gyártását majd. -
Zolthen #10 Képek alá nehéz lenne aláírni, melyik filmből való? Így végig se olvastam a cikket... -
lcee #9 Amúgy az hogy mi siker meg mi nem sosem a film-re utal, hanem hogy mennyire jutott el az emberek agyáig hogy mek kellene nézni. Attól nem lesz jó egy film, hogy sokan megnézik, de lehet rá esély.
Szóval pl megnéztem a batman-t IMAX-ban teljesen jó volt attól függetlenül, hogy miket irkáltak róla, és siker vagy nem.
Azért nem néznék meg egy filmet mert siker vagy nem, inkább azért nézem meg mert pl jó rendező, esetleg a főszereplő filmjeit szeretem stb...
Ha egyedi izlése van valakinek, akkor a sikerfilmek valószínűleg be sem jönnek neki, vagy el sem megy ilyen filmekre egyáltalán. :) -
lcee #8 A battleship-et 2 részletben néztem meg tegnap volt a 2. részlet, persze nem moziban, hanem otthon.
Szerintem eddig ez az egyik legrosszabb film ebben a témában amit láttam...
Kicsit bukott ahhoz képest amilyen rossz volt :)
Ha moziban kellett volna megnéznem inkább főbe lövöm magam :D
-
avman #7 ez igaz, ellenben nem is azért, csak a bukás végett raktam be, mert ugye azt is óriási anyagi bukásnak írta tavasszal. ahhoz képest azért egyik sem akkora.
viszont az utolsó négy fosadékkal meg a total recall-al megvárnám a kifutást, mert még eddig egyik sem szedte össze a melegvízre valót sem. -
dresden1 #6 Rajtad kívül is léteznek emberek. Most komolyan azért, mert te láttál 20 éve egy filmet, ne legyen remake azoknak, akik nem látták? Pisztolycső a halántékon? Vagy miért zavar, hogy van, akit érdekel? Azért ide ne süllyedj le. Nem azért csinálják a remake-et, mert ki kell javítani az eredetit. Általában jó filmekből készül, amiknél nincs szükség feldolgozásra, de nem látott mindenki mindent. -
Kferro #5 Igen, ezt szerintem mindenki tudja. Viszont egy film élvezhetőségében a nagyközönség számra vajmi keveset jelent, hogy az az eredeti műhöz hű e, vagy sem.
-
#4 Kár, hogy az Emlékmás egy Phillip K. Dick novella alapján készült, és jobban hűek voltak az eredeti műhöz, mint a 90-es film, nem azt dolgozták fel. -
anubys1984 #3 Azért a Battleship a nyár legnagyobb bukása, mert a John Cartert még márciusban mutatták be. -
spR #2 Ugyan nem szoktam "szurkolni", hogy bukjon egy film, de az Emlekmas sikertelensegenek kifejezetten orulok. Az 1990-es eredeti teljesen rendben volt, semmi szukseg sem volt a remake-re. Remelem a remake buktak lassan meggyozik a producereket, hogy inkabb vmi uj otletet talaljanak ki, a klasszikusokat pedig hagyjak beken. -
avman #1 Battleship
Production Budget: $209 million
Domestic: $65,233,400 21.5%
+ Foreign: $237,602,860 78.5%
= Worldwide: $302,836,260
John Carter
Production Budget: $250 million
Domestic: $73,078,100 25.8%
+ Foreign: $209,700,000 74.2%
= Worldwide: $282,778,100