6
-
Caro #6 Nem értem miért kell tiltani a manuális beállítást... Aki ilyen gépet vesz miért ne használhatná ki rendesen? Úgy látom az üzemmódváltó tárcsán még bőven van hely.
Az AA elemek, meg az USB-ről töltés viszont szimpatikus. -
galocza #5 canon sx50 a pletyka szerint 44x-ig megy el - s gondolom nem is az lesz a csúcs...
bár ha tényleg 16mm-ről indulna, az még tetszene is. -
fityisztma #4 A fényképezőgép állvány az is képstabilizáló rendszer, ezek szerint!
-
Lassan már csillagásztávcsövek lesznek ezek a szarok..... :/ -
Thrawn #2 "két képstabilizáló rendszert is használ (szenzor eltolás, illetve magas ISO beállítás)"
A magas ISO nem képstabilizáló rendszer, csak rövidebb expozíciós időt tesz lehetővé. Ez ugyan segítség a bemozdulás ellen, de akkor az anno 300 forintos Szmena fényképezőgép is rendelkezett képstabilizáló rendszerrel, mivel vehettem bele nagyobb érzékenységű filmet.
.
Valójában két ilyen rendszer van, az itt is említett szenzoreltolásos, illetve a nagyobb hatékonyságú, objektv elemeket mozgató rendszer, mint pl. a Canon IS, illetve a Nikon VR jelölésű objektívjeiben. -
Csak megjegyezném, hogy olyan SD kompatibilis fényképezőgépet még nem találtam amelyikbe ne lehetett volna beledugni az eye-fi wlan kártyámat... Szóval mint műszaki bravúr nem emliteném ezt külön a cikkben...