12
  • Yutani
    #12
    Flash Gordon ba*zmeg!
  • ddt500
    #11
    Több helyen és itt is ajnározták a filmet ezért mentem el megnézni. Imádom a Family Guy-t de ez nem igazán jött be. Volt benne pár jó poén de szerintem a legtöbben csak amcsiként tudtam volna nevetni. Semmi bajom az alpári poénokkal ha ütnek de itt sok olyan volt ahol csak néztem ki a fejemből. Mellettem a 12 éves kissrác beszart a röhögéstől de én 32 évesen elég gyengének éreztem a filmet. 5 pont.
  • H3nG
    #10
    Én elvagyok az FG-al de ez a film nem adta annyira. A szerelmes szál hihetetlenül erőltetett volt és rengeteg időt elvett. Sok jó poén volt de mégis marad egy könnyen feledhető film. Jah és a végét felesleges happy end-nek éreztem. Simán jobb lett volna nélküle... Összefoglalva a poénok nagyja jó(a magyar szinkron katasztrófa néhány poénnál) a történet gagyi de egyszer simán megnézhető ha az embernek nincsenek túl nagy elvárásai.
  • tmk
    #9
    Én sem vagyok oda a Family Guyért, viszont a Ted nagyon tetszett, szerintem nagyon eltaláltak a poénok. Szerintem az tipikuson az a film amit szinkronsan kell megnézni, nekem sokkal jobban tetszett mint eredeti nyelven a trailer.

    Szerintem semmi köze Bender karakteréhez, Bender sokkal bunkóbb, pofátlanabb, Ted-nek sokkal empatikusabb.
  • zolis
    #8
    Seth MacFarlane-től sokkal többet vártam. Ez a film nagyon gyenge lett. És lazán felismerhető benne a Peter-Brian párhuzam, főleg a verekedős jelenetnél.
  • Gábor3
    #7
    Érdekes. Én nem igazán vagyok oda a Family Guy-ért, de ez a film tetszett. Sok jó poén volt benne, és maga a sztori is bejött. :)
  • nessboth
    #6
    MacFarlane véleményem szerint előszeretettel nézi végig esténkénkt az összes Simpson családot és Futurama-t, majd azok poénjait trágárabb formában újratálalja nekünk. Volt 1-2 FG poén ami már pofátlanul nyúlt a Simpspnsból és Fut-ból. Ted karaktere nem más mint maga Bender, csak trágárabb verzióban. Egyébként lehet kacagni a filmen, de elég lapos a története. Egyéébként sokszor nekem is Paul jutott eszembe. Erős közepes film, olykor frappáns poénokkal. Szó sincs intellektuell poénról, még a burkotlak is simán érthetőek...
  • Segal
    #5
    Ez egy olyan film ami egyértelműen meg fogja osztani a közönséget. A legegyszerűbben tényleg úgy fogalmazható meg hogyha imádtad a Family Guy-t akkor kötelezően meg kell nézni ha meg nem szeretted akkor kötelezően kerüld.
  • nlght
    #4
    mikor rúgják már ki a Fox csatorna főnökségét a f*szba???
    ezek nem értenek az iparhoz, annyi jó sorozatot kaszáltak már el, remélem a Ted után lapátra kerülnek
    amúgy tisztelem Seth-et, de Matt Groening sokkal sokkal nagyobb a szememben (Simpsons, Futurama)
  • csabipapo
    #3
    Nem rajongtam sose a Family Guyért, sőt egyenesen sz*rnak tartom, viszont adtam enne kegy esélyt, hát kár volt. Unalmas lett, a paraszt mód viselkedő valamit,meg már előtték a Paulban,csak ott működött is az ami a Tedben nem,mert a romantikus szálat, nem akarták mindenáron letuszkolni az ember torkán.
  • Darth Sith
    #2
    A film tipikusan olyan mint egy family guy rész. Van valami idióta alapsztori, amelyhez elképesztő poénokat fűz MacFarlane. Vannak egyszerűbb, butább poénok amelyek közérthetőek és van jópár intellektuálisabb poén is, amely megkövetel már némi agyat. Én pont ezt szerettem a FG-ban is tőle, hogy volt minden vegyesen, és sírva röhögtél rajta :)
    A Ted hasonló. Nem egy sokszor megnézős mozi, de az alapsztori már önmagában elég beteg és van benne tényleg jópár fetrengős poén, nekem megérte a mozijegy árát, kellemes szombat esti kikapcsolódás volt.

    btw. sztem eredeti hanggal érdemes megnézni, MacFarlane hangja Ted-ként überelhetetlen :)
  • Major
    #1
    Voltak benne jó részek, de van amikor sok a csöpögés és lelassul a film. Egy erős közepes.