74
-
karajjj #74 fúúdejómeccsvan -
#73 Ibracigovics megint beindult
nem is értem hogy gondolhatta csóri védő,hogy ő megfejelheti az istencsászár Ibra stoplisát...kapásból 5 meccs eltiltás a védőnek,Ibranak meg azonnal adjanak egy Brazuca-t ajándékba,ha már a vébén nem játszhat vele -
#72 ez ilyen FM-es eredmény :D -
#71 Az utolsó 15 percet láttam a tegnapiból de azalatt annyi órdító helyezet hagyott ki a PSG amivel 4-5 meccset is meg lehetne nyerni. -
#70 -
Zenszkij #69 ez az ember hogy néz ki :D -
karajjj #68 Tegnap jó kis meccs volt a Montpellier, tetszett, hogy Ibra és Cavani egyszerre volt a végén pályán. -
#67 sportmelltartó bazmeg????????? :ASFSGD:ASSDGHFDSDFH cigányibra -
#66 aztakurva :DS:A:D:S -
Monoton #65 -
#64 jelenleg így néz ki a PSG kerete
azért nevek alapján illik duplázni otthon,meg a BL-ben legalább 4-ig jutni -
#63 és azzal a lendülettel el is felejtett focizni,mert lófasz volt amit mutatott az oroszoknál :D -
#62 na így -
Monoton #61 „Nem fogok hazudni, azért szerződtem a Zenithez, mert olyan összeget kínáltak, amint nem tudtam visszautasítani” – mondta Hulk.
/nso/ -
Monoton #60 Cavaninal szerintem mas a helyzet, mivel a PSG-n kivul senki nem akarta kifizetni azt a vetelarat amit kertek erte. Barhogy is, de mindenkepp elorelepes ez a Napolibol. -
#59 Falcao is vmi hasonlo projectet emlegetett Monacoban:P
Semmi probléma nem lenne ha vmelyik végre aztmondaná igenis a pénz motivált azt csá, szive joga , de ezt a sok kamut...
-
#58 "It's not about the money. There is a project, a good one I believe, and I want to win the Champions League here"
Gyerekek, hallott már valaki erről a Project $-ról? Nekem ez új, pedig itt néhányan az sg-n nem ma kezdtünk el szurkolni pénzes csapatoknak gyerekkorunk óta.
-
Monoton #57 Leonardo 9 hónapos büntetés -
#56 Bajnok lett a PSG! -
#55 Sajnos nagyon úgy tűnik. Kezdem azt hinni, hogy a vezetőség célja a következő szezonban már a -100 milliós év végi mérleg javítása lesz. Ez is mutatja, hogy előtérbe került nálunk a profit és örülhetünk, ha egyáltalán elcsípjük az intertotó kupát. -
#54 psg jobban csinalja mint a real, azok is kibasztak millio eurokat azt lofaszt nem nyertek :D -
IXEMGabeo #53 így van a PSG hosszú évek óta sehol nem volt...örülhettek, hogy itt lehettek és így is számos bevételt hozott nekik ez a konyhára. Bajnoki cím pláne -
#52 hát jövőre nem hiszem:D
be se jutunk a bl-be
még több milliárdot kell költeni a szeretett Anzsinkra
nem ilyen lófütty összegeket 20-30 milliókat
hanem 150-200 millió cr7-ért
250 millió messiért
150 millió falcaoért
a büdösúristenit
hát mik vagyunk mik??csórók? -
#51 ő Anzsi drukker, és pont azt írta, hogy jól csinálta a PSG, mert az Anzsi is ezt az utat járja, és jövőre BL címre pályáznak. -
paj01 #50 Hm. Ezt nem így mérik. 2szer leikszeltek a barcával ami azért nem rossz. Vezetik a francia ligát. Az ilyesmihez idő kell. Sztem mutatós volt a játékuk, Pásztor meg Lavezzi most balfasz volt, de elég jól összevásárolták ezt a csapatot. Alex Silva páros kurva jó, Lucas is jol tolja, Ibra bármikor villanhat. Végül is összehoztak nekünk az arabok egy ujabb minőségi csapatot. Ennek csak örülhetünk és biztos ők is tudják mit miért csinálnak. Azért mert most nem nyerik meg a BL-t még nem bukta a történet. -
#49 Példát lehet venni a P$G-ről, így kell kidobni az ablakon 100 milliókat. Remélem jövőre mi is így szopatjuk majd a barcát Dagesztánban. -
#48 2-2 -
#47 szerintem nem -
#46 össze -
evilman1984 #45 Összeáll Ibrahimovic és Beckham a PSG-nél? -
#44 Ibra > Messi, Ronaldo ;) -
IXEMGabeo #43 Utálom a faszit, de ahogyan az angolokat elintézte most az hatalmas volt
Ibra - England 4-2
Utolsó gólja extázis volt -
Rudee #42 Ez egy olyan 3 meccses mutatvány volt, még ha a labdáért is ment. -
IXEMGabeo #41 PSG kikapott a St Etienne-től
és ez a mocsok mellbe talpalta szándékosan a kapust...nézzétek milyen undorító módon -
IXEMGabeo #40 lehet Ibrát nem szeretni, de válogatott szinten többet tett le az asztalra, mint Ronaldo és Messi. Messi mondjuk kezdi gyártani a gólokat az argentín válogatottban is, de Roni ma sem csinál semmit az észak-írek ellen. Volt 2 jó meccs az EB-n és annyi... -
#39 Ibra leszopná a másik kettőt,hogy egy lapon említsék velük...tudásban talán ott van mögöttük,de emberileg egy szardarab,sose volt,és már nem is lesz akkora játékos mint Messi meg CR már most -
IXEMGabeo #38 érdekes dolgok ezek. Ibra-Messi-Ronaldo hármas, akiket sokan a legjobb hármasnak vélnek dupláztak ráadásul a szuper rangadón és mindannyian 2-2-t játszottak csapatukkal:) -
#37 Marseille-PSG 2-2
Ibra első gólja odabasz, de a második se volt csúnya.
-
Rudee #36 Ez az irigység jele... -
#35 A P$G-nél ilyen a Team talk (állítólag már benne lesz az FM13-ban is)