9
  • IMYke2.0.0.0
    Nem PC a főplatformja. Én X360-as vezérlővel irányítom, gond nélkül.
  • Zero 7th
    Egyébként a Darksiders első része megvan eredetiben, azt' úgy jártam vele, hogy a Razer Nostromo-mat "felismeri" a játék XBOX gamepadként, pedig kurvára nem az. Control opsönz nincs, ahol ezt át lehetne mókolni, úgyhogy tökéletesen irányíthatatlan a játék, rátenyerelek a billentyűzetre, és semmi reakció.

Ez a rész jobb port? (Arra gondolni sem merek, hogy esetleg PC lenne a fő platformja...)
  • Bálnaborjú
    Woz mennyi idő alatt ment végig rajta ?
  • Zero 7th
    Címlapon:
    "Darksiders II
    Erre figyelmeztet biztonsági szakértők mellett Steve Wozniak is, az Apple társ-alapítója, aki szerint a felhő-technológia, valamint a felhőben tárolt adatmentés és biztonsági mentések elterjedése és esetleges univerzálissá válása nagyon komoly problémákat hoz majd magával az elkövetkező években. "
  • IMYke2.0.0.0
    Ez engem megnyugtat - az első részt 21 óra és három perc alatt játszottam végig. Épp a napokban :)
  • WoodrowWilson
    Igen, valóban nem tartozik a legrövidebbek közé ma már, az elsőtől jóval hosszabb. Én 17 óra alatt vittem végig, de ez alatt csak a main questeket csinálta meg, olyan dungeonbe be se léptem, ahová nem vitt a fősodor, pedig igen sok van belőlük.
  • Spaceghost
    "A Darksiders II története ugyan kiválónak tekinthető, de a viszonylag rövid kampány során egy kicsit összecsapottnak tűnik"

Én most tartok 20 óránál és még mindig nem értem a végére, pedig nem álldogálok órákig sehol. Inkább azon csodálkozok, hogy nem jutottam még a végére a játéknak, ennyi idő alatt más játékot 2x végigvisz az ember, úgyhogy szerintem ez így nem igaz, hogy rövid lenne, főleg ahhoz képest, hogy manapság milyen rövidek a játékok. Főleg mert ez nem egy rpg, hanem akció-kaland. Inkább azt írtam volna viszonylag hosszú. De ez pozitívum mert nagyon sok jó dolog van benne. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "a többjátékos mód, de főleg a kooperatív lehetőség hiánya" - Hála az Istennek, hogy ebben egyik sincs!
  • lammaer
    "így akárcsak az első epizód, úgy a folytatás is hamar képes unalomba fulladni"

Hála égnek, ha tényleg olyan lett mint az első akkor nagyon nekem való.... nekem az nagyon bejött és konkrétan sajnáltam amikor vége lett hogy nincs tovább. Ha így fullad unalomba a folytatás is akkor szuperrrr :D